Aynı yurtta arkadaşım aynı parayı ödüyor ve 2 kişilik oda da kalıyorEskidendi o yurtta az kişi kalmak şimdi odalarda en fazla kişi kalıyor diye biliyorum.
Hocam ben 8 kisilik odada 24 kisilik evde kaliyordum. 1 tualeti kullaniyorduk.En yüksek fiyattan kyk yurt ücreti(855TL) ödüyorum bu da tip 6 ya denk geliyor ve odam 6 kişilik bu normal bir durum mu yoksa yurttaki sorumlular bizi mi kekliyor.
benimde öyleydi yurt yeni yapılmıştı 4 ten 6 Ya çıkarmışlar tip6 diye geçiyorduEn yüksek fiyattan kyk yurt ücreti(855TL) ödüyorum bu da tip 6 ya denk geliyor ve odam 6 kişilik bu normal bir durum mu yoksa yurttaki sorumlular bizi mi kekliyor.
Devlete suç atmak gibi bir amacım yok ama yurt kısmında vasat, böyle çok iyi yurtlar var taneyle gerisi kötü. Bakın ortası yok direkt kötü. İsterse deniz kıyısı olsun, o odanın alacağı kapasiteden yukarı öğrenci aldıysa ve yerleştirdiyseler kyk içine o kyk bende bitiyor. En son zaten kapasitenin yukarısında öğrenci almaya başladı üniversiteler. Bunun sebebi de barajın kaldırılması.En yüksek fiyattan kyk yurt ücreti(855TL) ödüyorum bu da tip 6 ya denk geliyor ve odam 6 kişilik bu normal bir durum mu yoksa yurttaki sorumlular bizi mi kekliyor.
Hepsi ranzalı. Neyse boş oda avlayacağım. Herkese teşekkürler yardımınız için.Devlete suç atmak gibi bir amacım yok ama yurt kısmında vasat, böyle çok iyi yurtlar var taneyle gerisi kötü. Bakın ortası yok direkt kötü. İsterse deniz kıyısı olsun, o odanın alacağı kapasiteden yukarı öğrenci aldıysa ve yerleştirdiyseler kyk içine o kyk bende bitiyor. En son zaten kapasitenin yukarısında öğrenci almaya başladı üniversiteler. Bunun sebebi de barajın kaldırılması.
Şimdi 6 kişilik diyorsun mesela, ranza yoksa hepsi baza ise ve odanız 6 kişiye müsait olacak kadar genişse fena değil derim yurt geneli ama bu olmadı mı ne olursa olsun sıkıntı.