Her yurdun odada kalan kişi sayısı farklı. Bizim 3 tü. Başka arkadaşımın odasında kalan sayısı 6 idi.Bir odada kaç kişi kalıyorsunuz?
Biliyorum.. Her yurtta aynı olsaydı Google'a yazardım Ben arkadaşınkini merak etmiştim.Her yurdun odada kalan kişi sayısı farklı. Bizim 3 tü. Başka arkadaşımın odasında kalan sayısı 6 idi.
Hangi yurt hocam?Kyk'da kalmayı düşünen veya aklına takılan, sorusu olan varsa yardımcı olurum
Biz 3 kişi kalıyoruz ama aynı kampüste kız yurtları 4 kişi mesela.Bir odada kaç kişi kalıyorsunuz?
Hafta içleri görevli gelip yerleri paspaslıyor. Baza altlarını filan ellemiyorlar, sen yapıyorsun. Hatta yatakların arkası, duvarla arası filan toz dolu oluyor.Yurt temizliğiniz nasıl? Yatak altlarını falan güzel temizliyorlar mı yoksa yatak altını silmiyorlar mı hiç
O tarz bir durumla karşılaşmadım. Görevliler işleri dışında öyle takılmıyorlar öğrencilere.Barınma vs. ihtiyaç giderme dışında herhangi bir konuda fikrini değiştirmeye çalışan biri var mı? Kurumla alakası olması gerekmiyor herhangi bir çalışan vs.