Tecavüzcüler direk idam ediliyor.Laiklik beni vazgecirene 1k TL bir sekilde mantıklı buldurana
eeee?Tecavüzcüler direk idam ediliyor.
Dini yönetim isteyenler nedeni açıklama yapsalar keşke.Keşke oy verenleri açık yapsaydın da şeriatı oylayanları yok saysaydık![]()
ne eee si 5 yaşında ki çocuğa tecavüz edip hapise bile girmeden çıkması doğru mu?eeee?
Dürüst yönetim garantisi olamayacağına göreArabistan gibi değilde daha doğru dürüst bir yönetim olsa daha iyi olurdu
Senin dediğin adaletsizlik.ne eee si 5 yaşında ki çocuğa tecavüz edip hapise bile girmeden çıkması doğru mu?
Örnek olarak en basitinden kılık kıyafet daha sonra kadınlar 1 erkek bile olmazsa dışarı çıkamıyor bana göre çok katı bir şey neden yaniDürüst yönetim garantisi olamayacağına göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin dediğin adaletsizlik.
Yani yasa yok diye çıkmıyor, yasa uygulan(a)madığı için çıkıyor.
Yasa iki biçimde de var.
Saçma bir cümle idi yani dediğin.
İşte şeriatın neden gelmemesi gerektiğine dair başka bir kanıtTecavüzcüler direk idam ediliyor.
Tecavüzcüler direk idam ediliyor.
Yinede adaletli degilTecavüzcüler direk idam ediliyor.
Tabi ki insanların koyduğu kural.dini inancın varsa diger sahte şeriatlardan bahsetmiyorum saf şeriat
Allahın koydugu kuralları mı daha iyidir yoksa insanların mı?
Boşa oksijen israfı bir de onu hapiste doyuracaklar gereksiz.İşte şeriatın neden gelmemesi gerektiğine dair başka bir kanıt
İdam nedir ya ömür boyu hapis gayet yeterli bir ceza