- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi masaüstü fiyatları malum bu yüzden böyle bir şeye basvuruyorum ve ben istediğim monitörü kullanabilirmiyimLaptop zaten çok dayanmaz gerek yok.İleride masaüstü bilgisayar alacaksan öneri yapabilirim.
Şimdi masaüstü fiyatları malum bu yüzden böyle bir şeye basvuruyorum ve ben istediğim monitörü kullanabilirmiyimLaptop zaten çok dayanmaz gerek yok.İleride masaüstü bilgisayar alacaksan öneri yapabilirim.
Bütçeyi söyle öneriyim birkaç parçaŞimdi masaüstü fiyatları malum bu yüzden böyle bir şeye basvuruyorum ve ben istediğim monitörü kullanabilirmiyim
Hocam en fazla 10000Bütçeyi söyle öneriyim birkaç parça
Hocam şöyle bir monitör buldum baya indirime girmiş ama şu anki laptopunuz için gereksiz güçlü ileride masaüstü toplarsanız çok iyi olacak bir monitör;Hocam en fazla 10000
8×2 mi olsun ramHocam şöyle bir monitör buldum baya indirime girmiş ama şu anki laptopunuz için gereksiz güçlü ileride masaüstü toplarsanız çok iyi olacak bir monitör;
İlerde masaüstü toplamayacaksan şunu öneririm bu da iyi baya;Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27” 1ms 144Hz HDR10 QHD VA Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Asus TUF Gaming VG246H1A 23.8" 0.5ms 100Hz FreeSync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir de laptopa fazladan 8 gb ram takmanızı kesinlikle öneririm.Monitör alacaksan kesinlikle almalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye;
Mouse;GamePower Overlord 60M Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Biraz pahalı oldu bunlar ama kaliteli seçtim.SteelSeries Rival 3 Wireless SSM62521 Optik 6 Tuş 18000CPI Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
1.Cevap:Evet hocam.8x2 daha iyi olur.Hocam 2.el alnirmi ki adam guvensiz olabiliyor cunku
Mesaj otomatik birleştirildi:
8×2 mi olsun ram
Ok peki bu benim oyun performansımı ne kadar etkilerEvet hocam.8x2 daha iyi olur.
Yaklaşık 2015 sonrası çıkmış oyunları oynamak için lazımOk peki bu benim oyun performansımı ne kadar etkiler
Ben dediğim gibi pc yi fazla zorlayan oyun oynamıyorum minecraft zula ilerde olursa gta5 vsYaklaşık 2015 sonrası çıkmış oyunları oynamak için lazım
Monitöre o kadar para verebiliyorsan ram’e kesinlikle vermelisin.Artık 16gb ihtiyaç değil zorunluluk.Ben dediğim gibi pc yi fazla zorlayan oyun oynamıyorum minecraft zula ilerde olursa gta5 vs
Ben amazondan 75hz bir monitör almıştım. Oyuncular için. Onerecektim de 1700 den 2800 olmuş. Bütçene uygunsa ve 75hz iyi dersen atayım.Bende batarya yok zaten önerebileceğin monitor varmi
Benim attığım asus monitör daha iyi biraz daha pahalı olabilir ama IPS.Ben amazondan 75hz bir monitör almıştım. Oyuncular için. Onerecektim de 1700 den 2800 olmuş. Bütçene uygunsa ve 75hz iyi dersen atayım.