Neler Yeni

Laptobumu monitöre bağlamak için kablo önerisi

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
Merhaba hp victus laptobum için msig274qpf e2 modelli monitörü aldım yanında DP kablosu yolladılar ama laptopda DP girişi yok sadece type-c ve hdmi girişi var. Monitör 180hz , 2k ve 1 milyar renk fakat hdmi kullandığım için bu özellikleri kullanamıyorum. Kablo önerilerinizi bekliyorum.

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Barkın
Merhaba hp victus laptobum için msig274qpf e2 modelli monitörü aldım yanında DP kablosu yolladılar ama laptopda DP girişi yok sadece type-c ve hdmi girişi var. Monitör 180hz , 2k ve 1 milyar renk fakat hdmi kullandığım için bu özellikleri kullanamıyorum. Kablo önerilerinizi bekliyorum.
Hdmi kablosu max 144hz destekliyor. Bende laptoptan monitöre bağlamıştım zamanında 144hz kullanabiliyordum. Onun için ayrı bir aparat yok sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Hp victus r1045nt kullanıyorum. Type-c to dp kablosu ile 2k çözünürlükte 240hz 10bit destekliyor. Senin Victusun tam modelini yazarsan Type-c girişinin DisplayPort destekleyip desteklemedigine bakabiliriz

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hp victus r1045nt kullanıyorum. Type-c to dp kablosu ile 2k çözünürlükte 240hz 10bit destekliyor. Senin Victusun tam modelini yazarsan Type-c girişinin DisplayPort destekleyip desteklemedigine bakabiliriz
Kılavuzdan baktım ve destekliyormuş şimdi geriye kablo almak kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pauggenin kablosunu almıştım 1 ay önce, fakat laptobu monitöre bağlayınca görüntü gelmedi bende biraz uğraştıktan sonra bozuk diye iade etmiştim. Şimdi aynı kabloyu tekrar almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,631
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom