Laptobumu nasıl en hızlı şekilde satabilirim?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
9000
Selamlar dostlar. Alalı daha 1 sene bile olmayan msi bir laptobum var 12. i5 ve 8 gb ram var. Borçlarımdan dolayı en hızlı şekilde elden çıkarmam gerekiyor ve laptopta çizik dahi yok sıfırdan farksız. Nasıl satabilirim, en hızlı hangi sitede satabilirim ve ya sizin bildiğiniz başka yollar varmı?

Selamlar dostlar. Alalı daha 1 sene bile olmayan msi bir laptobum var 12. i5 ve 8 gb ram var. Borçlarımdan dolayı en hızlı şekilde elden çıkarmam gerekiyor ve laptopta çizik dahi yok sıfırdan farksız. Nasıl satabilirim, en hızlı hangi sitede satabilirim ve ya sizin bildiğiniz başka yollar varmı?
bilgisayarcıya gidip satabilirsin alırlar, sahibindene güvenilmez param güvende ile dolandırılan çok insan var

Ama bilgisayarcılar fiyatı en ölüye kadar çekiyorlar.
yoo, bazıları öyle yapmıyor. Benim laptopun değeri 4 bin ken 6 bin verdi adam. Sahibinden de ölücü fiyattan istiyolar değişen bir şey yok

Özellikleri yazarsanız belki buradan da ilgilenenler olur

Fiyat avantajından başka hızlı satma gibi bir durum pek mümkün olmaz. İstediğin kadar güzel fotoğraflar çek, güzel yazılar yaz. Alıcı sonuçta fiyata bakar.

yoo, bazıları öyle yapmıyor. Benim laptopun değeri 4 bin ken 6 bin verdi adam. Sahibinden de ölücü fiyattan istiyolar değişen bir şey yok
nerde sattın söylesene ben gördüğüm 100 bilgisayarcıdan 100'ne sordum hepsi para etmez diyor letgodada güven olmuyor

Internette 2elciler var foto atiyorsun fiyat veriyor kapidan alip gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,544
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri