AMD işlemcili laptop tabii ki alınır, fakat orada nesli vs önemli. Burada da bütçe konusu devreye giriyor tabi. Intel ya da AMD arasında çekirdek taraflarında daha iyi sonuç ya da ısı ve pil süresinde farklılıklar oluşabiliyor.Merhaba arkadaşlar laptop alıcam hep intel işlemcilere bakıyorum ryzen işlemciler hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Amd işlemcili laptop alınır mı
Amd zaten çok ısınan bir işlemci intel leptop için daha iyi benceMerhaba arkadaşlar laptop alıcam hep intel işlemcilere bakıyorum ryzen işlemciler hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Amd işlemcili laptop bal gibidir tadından yenmez.Pil ömrü konusunda inteli katlar geçer.Performans olarak da aşağı kalır yanı yok.Merhaba arkadaşlar laptop alıcam hep intel işlemcilere bakıyorum ryzen işlemciler hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Ne? Amd mi ısınıyor.Güldürmeyin lütfen.Aksine intel daha çok güç tüketip daha çok ısınıyor.Amd zaten çok ısınan bir işlemci intel leptop için daha iyi bence
Vıctus 16 ryzen 5 7000 serisi kullandım fanlar hiç susmuyor du benim kendi deneyimimAmd işlemcili laptop bal gibidir tadından yenmez.Pil ömrü konusunda inteli katlar geçer.Performans olarak da aşağı kalır yanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne? Amd mi ısınıyor.Güldürmeyin lütfen.Aksine intel daha çok güç tüketip daha çok ısınıyor.