Neler Yeni

Laptop Amd İşlemciler

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Balta
Merhaba arkadaşlar laptop alıcam hep intel işlemcilere bakıyorum ryzen işlemciler hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Amd işlemcili laptop alınır mı

Satriani

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar laptop alıcam hep intel işlemcilere bakıyorum ryzen işlemciler hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
AMD işlemcili laptop tabii ki alınır, fakat orada nesli vs önemli. Burada da bütçe konusu devreye giriyor tabi. Intel ya da AMD arasında çekirdek taraflarında daha iyi sonuç ya da ısı ve pil süresinde farklılıklar oluşabiliyor.
Önemli olan hangi laptopta hangi nesil Ryzen işlemciyi alacağınız.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Fatih Öztütk
Amd zaten çok ısınan bir işlemci intel leptop için daha iyi bence

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Enes
Amd işlemcili laptop bal gibidir tadından yenmez.Pil ömrü konusunda inteli katlar geçer.Performans olarak da aşağı kalır yanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd zaten çok ısınan bir işlemci intel leptop için daha iyi bence
Ne? Amd mi ısınıyor.Güldürmeyin lütfen.Aksine intel daha çok güç tüketip daha çok ısınıyor.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Fatih Öztütk
Amd işlemcili laptop bal gibidir tadından yenmez.Pil ömrü konusunda inteli katlar geçer.Performans olarak da aşağı kalır yanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne? Amd mi ısınıyor.Güldürmeyin lütfen.Aksine intel daha çok güç tüketip daha çok ısınıyor.
Vıctus 16 ryzen 5 7000 serisi kullandım fanlar hiç susmuyor du benim kendi deneyimim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,096
Üyeler
162,908
Son üye
HalidSHN
Top Bottom