laptop bıos guncelleme

KOMİNİC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
selam arkadaşlar elimde 2009 dan kalma asus k50IN model bir laptop var ama bu zamana kadar hiç bıos guncelleme yapılmamış netten bikaç video izledim ama sürücüyü bulamadım konu ile ilgli yardımcı olurmusunuz nasıl güncellemem gerekir...?

selam arkadaşlar elimde 2009 dan kalma asus k50IN model bir laptop var ama bu zamana kadar hiç bıos guncelleme yapılmamış netten bikaç video izledim ama sürücüyü bulamadım konu ile ilgli yardımcı olurmusunuz nasıl güncellemem gerekir...?
Sürücü bulamadıysan sürücü yayınlanmamıştır
Laptoptan laptopa fark eder mi bilmem ama ben denediğim de yapamadım bios yazma korumalı korumayı kapatamadım

Sürücü bulamadıysan sürücü yayınlanmamıştır
Laptoptan laptopa fark eder mi bilmem ama ben denediğim de yapamadım bios yazma korumalı korumayı kapatamadım
2017 yılında biri aynı modelin bıos guncellenmiş halini yayınlamış benim bıos version 207 adamın yüklediği 218 gözüküyor ama nasıl yaptığını göstermemiş...

Üstte ki linkten bios u indir youtube dan video izleyerek yap yalnız bilmen gereken şeyler var, yanlış bir şey yapmamalı ve gücü kesmemen gerek güç giderse bios komple gider

Üstte ki linkten bios u indir youtube dan video izleyerek yap yalnız bilmen gereken şeyler var, yanlış bir şey yapmamalı ve gücü kesmemen gerek güç giderse bios komple gider
en üsttekini indirdim dosya ismi K40INASS model k50IN aynı modelindir dimi farklılık yoktur...?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,090
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri