selam arkadaşlar elimde 2009 dan kalma asus k50IN model bir laptop var ama bu zamana kadar hiç bıos guncelleme yapılmamış netten bikaç video izledim ama sürücüyü bulamadım konu ile ilgli yardımcı olurmusunuz nasıl güncellemem gerekir...?
Sürücü bulamadıysan sürücü yayınlanmamıştırselam arkadaşlar elimde 2009 dan kalma asus k50IN model bir laptop var ama bu zamana kadar hiç bıos guncelleme yapılmamış netten bikaç video izledim ama sürücüyü bulamadım konu ile ilgli yardımcı olurmusunuz nasıl güncellemem gerekir...?
2017 yılında biri aynı modelin bıos guncellenmiş halini yayınlamış benim bıos version 207 adamın yüklediği 218 gözüküyor ama nasıl yaptığını göstermemiş...Sürücü bulamadıysan sürücü yayınlanmamıştır
Laptoptan laptopa fark eder mi bilmem ama ben denediğim de yapamadım bios yazma korumalı korumayı kapatamadım
www.asus.com
en üsttekini indirdim dosya ismi K40INASS model k50IN aynı modelindir dimi farklılık yoktur...?Üstte ki linkten bios u indir youtube dan video izleyerek yap yalnız bilmen gereken şeyler var, yanlış bir şey yapmamalı ve gücü kesmemen gerek güç giderse bios komple gider
Bioslar aynı ise normaldir ama destekle iletişime geçmeyi dene önceen üsttekini indirdim dosya ismi K40INASS model k50IN aynı modelindir dimi farklılık yoktur...?