Neler Yeni

Laptop donma sorunu i5 12. nesil acer nitro

Orix

80+ Bronze
arkadaşlar i5 12. nesil acer nitro var rtx 3050 ti olan model. normalde olmazdı bugun rust oynarken alt tab atıp arkada 2 şey acınca pc donuyor hıcbırsey yapamıyosun sadece kapatma tusuna basıp kapatmaktan baska. sunucu agır bır sunucu acaba ondan mı oluyor. termal macunlarıda degıstırdım azonce denedım bıdaha yıne dondu. daha 2 yılı dolmadı bıle laptop un. anlamadım format atmakda ıstemıyorum. baska bi olayı yok mudur acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop u teste sokabilecegım uygulama/uygulamalar var mı sorunla alakalı.

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Grant
Aynı şekil bendede nitro kasa var ama 1650'li ryzen işlemcili. Direkt cihaz donuyor sebebini bilmediğim bir şekilde ara ara.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yasuo Mehmet
Kaç derece oluyor? Oyun içi değerler nedir?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
sunucuyla alakalı değildir 6gb ramli pcde 1 yıl falan oynadım 400 kişilik sunucuda kilitlenmiyodu parçalarda bir sorun olabilir

Orix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sunucuyla alakalı değildir 6gb ramli pcde 1 yıl falan oynadım 400 kişilik sunucuda kilitlenmiyodu parçalarda bir sorun olabilir
hocam 1 sene once 8 gb ramlı sunucuda arkadaslar oynayamıyordu ben rustu 3 senedır oynuyorum. kısıyle alakalı ama cok degıl map ve ıcerıkle alakalı eger ıcerık yanı sunucudakı eklentıler modlar vs azsa 1 gb bıle yeter abarttım tabıkı. ama coksa 16 gb ın kullanımı %90 ustu oluyor. artık 32 ye yavastan gecme zamanı geldı gecıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her oyunda mı böyle?
yok hocam ya sanırım rust sunucusuyla alakalıydı baska seyde yapmadı

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Grant
Sadece oyunda vs. değil genel olarak video izlerken vs. de oluyor. Normal sıcaklıkta oluyor. Ama bu aralar pek olmadı çok sık değil yani.

Orix

80+ Bronze
Sadece oyunda vs. değil genel olarak video izlerken vs. de oluyor. Normal sıcaklıkta oluyor. Ama bu aralar pek olmadı çok sık değil yani.te
termal macun degıstırdın mı. yoksa degıstır. bıde normal degıl bu donma garantı varsa yolla yoksa bılgısayarcıya gotur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom