ErdemOzturk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Display Driver Unistaller Google Amcaya Yazdınmı ÇıkarDdu ne
Display Driver Unistaller Google Amcaya Yazdınmı ÇıkarDdu ne
TamamDisplay Driver Unistaller Google Amcaya Yazdınmı Çıkar
tekrar driver ı indirdikten sonra ne yapacağımDisplay Driver Unistaller Google Amcaya Yazdınmı Çıkar
Ekran kartı hafızası VRAM dir, o da 1GB gözüküyor.attım
1005 mb diyor 1gb bile degil ben ne yapacam ya bunun bi yolu yokmuEkran kartı hafızası VRAM dir 1GB gözüküyor.
ddu ile sildim drver ı artık 0 mb gözüküyor ama daha amd driverını yüklemedimDDU ile Ekran Kartı Driver Kaldır. Sonrasında AMD Sitesinden indirip Temiz Kurulum Yaparsn
aldığımdan beri böyle şimdi tekrar amd nin driverını yükliyeceğimÜrünü ne zaman almıştınız? Aldįğınızdan beri 1 GB mı sonradan mı böyle gözükmeye başladı?
2016 da aldımÜrünü ne zaman almıştınız? Aldįğınızdan beri 1 GB mı sonradan mı böyle gözükmeye başladı?
1 gb ekran kartın bak VRAM yazıyor asıl ekran kartı belleğin oattım
ama hp nin sitesine girdiğimde veya amd driverına girdiğimde 2gb harici 1 gb dahili diyor ve alırken de böyle diyordu o 2 gb nereye gidiyor1 gb ekran kartın bak VRAM yazıyor asıl ekran kartı belleğin o
sanmıyorum çünki ben laptopun arksından seri numarsını alıp öyle baktım hp nin sitesineYani laptoptan pek anlamam ancak yanlış ürünün size ulaşmış olma ihtimali var mı? İlk attığınız belgede 8+4 12GB ram yazıyordu attığınız sayfada 6GB ram gözüküyor...