Neler Yeni

Laptop için termal macun önerisi

Cem123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
cem
daha yeni excalibur g911 aldım fakat stok termal macunun iyi olduğunu düşünüyorum işlemcim fazla ısınıyor o yüzden değişmek istiyorum önerebileceğiniz max 700 tl ye en iyi macunu önerirseniz sevinirim veya sıcaklığı düşürebileceğim bir yolda önerebilirsiniz işlemci olarak i9 13900hx var

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
90 95 dereceye çıkıyor 96 ya çıktığı anda işlemci yavaşlatıyor kendini çok fps kaybı yaşatıyor
Yani oyunlarda 90-95 derecelere çıkıyor değil mi?

Turbo fan modunu açıyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sıvı metal kullanmayacaksan laptop için çok fazla seçeneğin yok. Yani yeni aldığın laptopun macununu değiştirdeceksin diye başka sorunlara da yol açabilirler. Bence iade etme şansın varsa iade et sıvı metal soğutmalı ısınma problemi olmayan bir model al. Tabii iade süren geçmediyse.

İlla ki kaliteli macun alıp deneyeceğim diyorsan macunların bir süre sonra soğutucuyla işlemci arasından ısınma sonucu taşıp etkisini kaybedebileceğini unutma.

Bu ürün alabileceğin en iyi macunlardan birisi denemek istersen.

Son düzenleme:

Cem123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani oyunlarda 90-95 derecelere çıkıyor değil mi?

Turbo fan modunu açıyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sıvı metal kullanmayacaksan laptop için çok fazla seçeneğin yok. Yani yeni aldığın laptopun macununu değiştirdeceksin diye başka sorunlara da yol açabilirler. Bence iade etme şansın varsa iade et sıvı metal soğutmalı ısınma problemi olmayan bir model al. Tabii iade süren geçmediyse.

İlla ki kaliteli macun alıp deneyeceğim diyorsan macunların bir süre sonra soğutucuyla işlemci arasından ısınma sonucu taşıp etkisini kaybedebileceğini unutma.

Bu ürün alabileceğin en iyi macunlardan birisi denemek istersen.

İade etme süresi geçti ama zaten ben aldıktan sonra fiyatı 12k arttı eğer 60 70k bandında önerebileceğin ısınmayan bi laptop varsa satıp alabilirim

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co

Ben de MSI laptobuma bunu kullanmıştım,orjinalliğini sorgulayabiliyorsun ve yük altında 15-20 dereceye kadar düşürmüştü bayağı şaşırmıştım ama laptobu aldıktan 1.5 sene sonra yaptım fanlarında hep toz vs birikmişti onlarıda temizleyince 15-20 derece farkın normal olduğunu öğrendim.Sen laptobu yeni almışsın istersen macununu değiştir bir bak ama bu yaz aylarında normal gibi bilemiyorum.

Cem123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben de MSI laptobuma bunu kullanmıştım,orjinalliğini sorgulayabiliyorsun ve yük altında 15-20 dereceye kadar düşürmüştü bayağı şaşırmıştım ama laptobu aldıktan 1.5 sene sonra yaptım fanlarında hep toz vs birikmişti onlarıda temizleyince 15-20 derece farkın normal olduğunu öğrendim.Sen laptobu yeni almışsın istersen macununu değiştir bir bak ama bu yaz aylarında normal gibi bilemiyorum.
Senin attığın macun mu daha iyi yukardaki arkadaşın attığı mı

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Senin attığın macun mu daha iyi yukardaki arkadaşın attığı mı
Değerlere bakılırsa arkadaşın attığı daha iyi gibi duruyor ancak arada 400 liralık bir fark yok ben olsam benim attığımı alır geçerim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kryonaut extream en iyisi hem iletkenlik bakımından hem dayanma süresi bakımından. Tabii sıvı metal hariç. Extream OLMAYAN kryonaut ile hydronaut arasında Laptop için Hydronaut daha iyi. Benim attığım 2 gr o yüzden biraz pahalı. Bütçen var diye attım ama bu kadar para vermek istemiyorum diyorsan Hydronaut alabilirsin o da iyidir. 1 gr laptop için tek seferlik yeter ama termal macundan mucize bekleme. Önemli olan laptop soğutucu bloğunun soğutma kapasitesi. Yani bu seviye bir laptopa zaten üst seviye bir macun kullanmışlardır diye düşünüyorum ama deneyebilirsin tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom