Neler Yeni

Laptop mu masaüstü mü?

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Yakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım
masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan
masaüstü alacaktım laptop hiç kullanmadım laptop almayı düşünüyorum masaüstü var evde bi tane da masaüstü olması elektrik faturası çok gelir

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam şöyle söyliyeyim . eğer ev harici kullanıcaksan laptop mantıklı ama 20K lık masaüstü bilgisayarın laptop varsiyonu 30-40 K. karar sizin

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
Çok gezecekseniz veya mobilite önemli ise laptop, Performans uzun süre kullanım ve yükseltme yapmak isterseniz Kasa öneririm.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şöyle söyliyeyim . eğer ev harici kullanıcaksan laptop mantıklı ama 20K lık masaüstü bilgisayarın laptop varsiyonu 30-40 K. karar sizin
toplamayla uğraşmak istemiyorum bazen evden sıkılıyorum dışarı çıkmayı düşünüyorum
bazen yatakta film filan izlemek istiyorum

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
Yakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım
masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan
masaüstü alacaktım laptop hiç kullanmadım laptop almayı düşünüyorum masaüstü var evde bi tane da masaüstü olması elektrik faturası çok gelir
Laptop için her arızada diğer arızayı tetikliyor (bunun sebebi en çok düzgün pc ustasına denk gelememekten kaynaklanır). Bütçen ne kadar bilmiyorum ama paranın bir kısmını en azından 2. elden vesaire gündelik işler için kullanmalık bir laptop alabilirsin (illa laptop'da denemek istiyorsan). Performans konusunda zaten dağları taşları geçiyor fark (fiyat açısından). En azından monitörünü kendin seçebiliyorsun klavyeni de kendin seçebiliyorsun. Ayrı ayrı kendine has şeyler alabiliyorsun. Çok gezen biri değilseniz masaüstü her türlü mantıklı.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Ali Mert Okuducu
Yılda 2 3 gün dışarı götürmek için fiyat farkı ve performans kaybı yaşamak istemezdim ben. O yüzden masaüstü bence

Erdem123

80+ Bronze
bütçen çok yüksekse anca laptop düşünebilirsin bence

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Ben masaüstü toplamayı çok istiyordum hâlâ daha bir hayaldir benim için. Ama sürekli bir yerlere seyahat ettiğim için masaüstü alsam sadece almış olacam kullanamayacam. Yanıt veren arkadaşlardan birinin de dediği gibi masaüstü 20klik pcnin laptoptaki karşılığı 30-40k neredeyse 2 kat fiyat farkı oluyor. Kullanım tercihlerine göre al. Ama laptop her zaman masaüstünden daha kullanışlı olur.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen çok yüksekse anca laptop düşünebilirsin bence
ps5 slim monitör aldım masaüstü pc alınca bi dertten kurtulmuş oluyorum laptop bu sorun yok kendi ekranı oluyor ben parçalara mı para verecem monitör klavye mouse kulaklık para vercem bütün para gidecek

Erdem123

80+ Bronze
ps5 slim monitör aldım masaüstü pc alınca bi dertten kurtulmuş oluyorum laptop bu sorun yok kendi ekranı oluyor ben parçalara mı para verecem monitör klavye mouse kulaklık para vercem bütün para gidecek
bütçen ne

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Ben masaüstü toplamayı çok istiyordum hâlâ daha bir hayaldir benim için. Ama sürekli bir yerlere seyahat ettiğim için masaüstü alsam sadece almış olacam kullanamayacam. Yanıt veren arkadaşlardan birinin de dediği gibi masaüstü 20klik pcnin laptoptaki karşılığı 30-40k neredeyse 2 kat fiyat farkı oluyor. Kullanım tercihlerine göre al. Ama laptop her zaman masaüstünden daha kullanışlı olur.
ben oyun ve taşıma ve e postalar bakmak dizi film müzik dinliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe şuan belirlemedim sadece bilgi almak için konu açtım hangisi alınmalı masaüstü mü laptop mu diye

Erdem123

80+ Bronze
ben oyun ve taşıma postalar dizi film müzik dinliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe şuan belirlemedim sadece bilgi almak için konu açtım hangisi alınmalı masaüstü mü laptop mu diye
ama bütçen bilinmeden bişey söylenmez ki mesela 30 k altı hiçbir laptop adam gibi oyun oynatmaz

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
ama bütçen bilinmeden bişey söylenmez ki mesela 30 k altı hiçbir laptop adam gibi oyun oynatmaz
evde masaüstü var i7 13700k 4080super kendime oyuncu laptop almak mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom