Laptop önerisi alabilir miyim lütfen. Gurmeler iş başınaaa

nfuatt

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
30000
Arkadaşlar taksitli bir laptop almayı düşünüyorum. Kasa al demeyin gayet güzel bir kasam var laptopu ara sıra şehir dışına çıktığım için alıyorum. Laptoptan lol valo steam pubg oynarım sadece diye düşünüyorum.
Bütçe 30k 10 taksit vs düşünüyorum. Linkleri bırakıyorum farklı önerilere açığım.. şimdiden herkese teşekkür ederimm..

Kartınız axsess ise 12 ay taksit yapıyor 30k üzeri laptoplarda. Lenovo Loq mantıklı duruyor 105w 4050 seçeneği ile. Bir de bu var ama işlemci 12600hx kadar iyi değil.
Hocam Premium worldcar var. 10 taksit yapıyor sizce en mantıklısı hangisi?
Loq serisi yanıyor diyorlardı yanlis miyim
Cevap için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartınız axsess ise 12 ay taksit yapıyor 30k üzeri laptoplarda. Lenovo Loq mantıklı duruyor 105w 4050 seçeneği ile. Bir de bu var ama işlemci 12600hx kadar iyi değil.
Cevap için çok teşekkür

Son düzenleme:
Hocam bildiğim kadarıyla 13.nesil intel işlemcilerde oluyordu. 12.Nesil intel ve ryzen işlemcilerde sorun yok.

Burada paylaştığım modeli ben de almayı düşünüyorum ama intel 12600hx işlemci olsa daha mı iyi olur diye düşünmekten kafam karıştı.

Cevap için çok teşekkür ederim

Cevap için çok teşekkür
2024 son bant ve 2025 den itibaren bu sorun kalmadı hocam üretim tarihlerine dikkat et yeterli

Burada paylaştığım modeli ben de almayı düşünüyorum ama intel 12600hx işlemci olsa daha mı iyi olur diye düşünmekten kafam karıştı.
Ben de 17.3 ekran istiyorum hocam o yüzden kafam çok karışık. Bu konuda ne düşünüyorsun

Ben de 17.3 ekran istiyorum hocam o yüzden kafam çok karışık. Bu konuda ne düşünüyorsun
Veya 18. Evdeki 27 ve 32 ekrandan sonra çok küçük kalır gibi geliyor

2024 son bant ve 2025 den itibaren bu sorun kalmadı hocam üretim tarihlerine dikkat et yeterli
Modeller için ne düşünüyorsun hocam bir de ekran boyutları hakkinda

17.3 ben de istiyorum da eskisi kadar üretilmiyor ve en tepe modellere koyuyorlar artık. Çok pahalı 17.3 ekranlar. Mecbur 15.6 ya kaldık :) Sana acil lazımsa ilettiğim modeli alabilirsin. Satıcıya sordum sıfır kapalı kutu upgrade edilmemiş yani kutusu açılıp ram takviyesi falan yapılmamış sıfır ürün.

Veya 18. Evdeki 27 ve 32 ekrandan sonra çok küçük kalır gibi geliyor

Modeller için ne düşünüyorsun hocam bir de ekran boyutları hakkinda
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...3gs00p6tr-p-HBCV000089C0HJ?magaza=Tekno Dream

https://www.hepsiburada.com/msi-cyb...kgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

bu ikisinden birini alırdım yerinde olsam lenovo teknik sorun çıkarma şansı var ama msı dan 8-9 fps felan daha fazla alırsın ama msı ı alırsan yıllık bakım dışında bir sorun yaşamazsın (şansına belki lenovada sorun çıkarmaz)

hocam msi ı ben de düşündüm ama 45w ekran kartı. O yüzden sorunsuz :) Lenovo LOQ larda 105w ekran kartı. Yani daha güçlü.

sen söyleyince baktım oha artık 45w ekran kartımı olur dalga geçer gibi https://www.hepsiburada.com/lenovo-...r-bilgisayar-p-HBCV00009AIONT?magaza=Sepetist bu model de bilinen bir kronik sorun yok hocam bunu alabilirsin
hocam msi ı ben de düşündüm ama 45w ekran kartı. O yüzden sorunsuz :) Lenovo LOQ larda 105w ekran kartı. Yani daha güçlü.
Hocam bu linktekinin model numarasını youtube yazınca çıkanları görünce baya tedirgin oldum. Bu laptop işi cok sıkıntı kasaya kurban olayım missler gibiymiş ya

Geri