Neler Yeni

Laptop vs ROG Ally vs Steam Deck

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
Bütçe
22.23
Bu yaz bir oyun platformu alacağım. 4060 Ti 16 GBli bir PC toplayıp yanına da bir el konsolu veya laptop almayı planlıyorum. ROG Ally Z1 Extreme Bulgaristan da 24K ya Steam Deck OLED 512 GB 20 1 TB ise 24K laptopu klavye dolayısıyla yurt dışından alamıyorum. Max 22 23 k laptop olabilir. Hangisi daha mantıklı ?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam masaüstünün yanına onları çekme nedeniniz nedir tam olarak
Kullanım amacınız nedir

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam masaüstünün yanına onları çekme nedeniniz nedir tam olarak
Kullanım amacınız nedir
Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerim oluyor. Onun yanında bir yazlığımız var. Ailemle hafta sonları o yazlığa gidiyoruz. Seyahatlerimde 10 saati bulaniliyor bu nedenle düşünüyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerim oluyor. Onun yanında bir yazlığımız var. Ailemle hafta sonları o yazlığa gidiyoruz. Seyahatlerimde 10 saati bulaniliyor bu nedenle düşünüyorum.
El konsolu daha iyi olur ama hangisi ondan anlamıyorum laptobu eleyin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dediğin el konsolları 22-23K lık alıcağın 3050 Ti lı laptopdan çok daha kısa ömürlü olucaktır ona eminim. Aynı zamanda laptopta daha iyi bir oyun deneyimi olur.

Ve laptop sonuçta baya geniş seçenekleri var canın istediğinde nintendo switch emulatör ile farklı bir deneyim olmadı PS emulatorleri ile farklı bir deneyim.

Ben açıkcası laptop u daha mantıklı buluyorum, el konsolları bir furya oldu ve ömürleri kısa olucak, yeni modelleri sürekli çıkabilir ama siz sürekli yeni model alıp durucakmısınız ve 720p lik APU işlemcili o aletlere mahkummu olucaksınız ?

Sonradan 8GB RAM de ekleyebilceğiniz 3050 Ti laptop:

RAM ile uğraşmam derseniz 3050 laptop:

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
Dediğin el konsolları 22-23K lık alıcağın 3050 Ti lı laptopdan çok daha kısa ömürlü olucaktır ona eminim. Aynı zamanda laptopta daha iyi bir oyun deneyimi olur.

Ve laptop sonuçta baya geniş seçenekleri var canın istediğinde nintendo switch emulatör ile farklı bir deneyim olmadı PS emulatorleri ile farklı bir deneyim.

Ben açıkcası laptop u daha mantıklı buluyorum, el konsolları bir furya oldu ve ömürleri kısa olucak, yeni modelleri sürekli çıkabilir ama siz sürekli yeni model alıp durucakmısınız ve 720p lik APU işlemcili o aletlere mahkummu olucaksınız ?

Sonradan 8GB RAM de ekleyebilceğiniz 3050 Ti laptop:

RAM ile uğraşmam derseniz 3050 laptop:

evet 720p ekran fakat zaten 7 inç bir boyutta 720p 1080p fark edeceğini sanmıyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,124
İsim
Kadir
laptopu yurtdışından almama nedeniniz sadece tuş yazıları ise zaten windows ayarlarından TR yapabilirsiniz dezavantaj yaşatacağını düşünmüyorum

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
laptopu yurtdışından almama nedeniniz sadece tuş yazıları ise zaten windows ayarlarından TR yapabilirsiniz dezavantaj yaşatacağını düşünmüyorum
klavye de i,ş,ğ,ü,ö,ç harfleri olmuyor o nedenle almak istemiyorum ayrıca fiyat farkları fazla değil türkiye ve yurt dışı arasında laptopların.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca el konsollarının laptoplara göre arabada olsun uçakta olsun hem kapladığı yer hem çıkardıkları ses rahatsız edici olabilir birde arabada bacaklarımın üstüne verdiği sıcaklık var tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom