laptop wifi a bağlanmıyor

Eyüphan.10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
arkadaşlar laptopu garantiye gönderdim batarya değişti geldiğinde saat falan otomatik eşlenmemişti evdeki modemin wifi sine bağlanmıyor şuan saati otomatik düzeltte bastım telefonun erişim noktasından açtığım wifi a bağlanıyor telefondan evin modemine sıkıntısız bağlanıyorum 2.4ghz ve 5ghz ayrı olarak var telefondan ve televizyondan sıkıntısız bağlanıyorum modem keenetic extra dsl şimdi laptop yeri geliyor bu ağa bağlanılamıyor diyor yeri geliyor şifre istiyor giriyorumn foğru şekilde doğrulanıyor ve bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor bu ağa bağlanılamıyor diyor ve wifi lerin göründüğpü yerde en aşağıda gizli ağ diye bişe var bu benim modemimden geliyor belli çünkü daha yakın bi modem yok ve gizli ağ kendi modemimle aynı güçte çekiyor çözüm bulamadım acaba sıkıntı nedir yardımcı olurmusunuz sinir küpü oldum saat geç olduğu içinde servisi arıyamıyorum şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@WörWind yardımcı olabilirmisin sen bilmiyorsan kim yardımcı olabilir biliyorsundur yönlendirebilirmisin sana zahmet

Ekler

• resim_2024-01-17_215244796.png
    resim_2024-01-17_215244796.png
    25.5 KB · Hit: 66
  • resim_2024-01-17_215259720.png
    resim_2024-01-17_215259720.png
    21.5 KB · Hit: 55
  • resim_2024-01-17_215321245.png
    resim_2024-01-17_215321245.png
    26.3 KB · Hit: 57
  • resim_2024-01-17_215400623.png
    resim_2024-01-17_215400623.png
    21.7 KB · Hit: 59
Laptop marka modelini aratarak kendi sitesinden wifi sürücüsü indirin kendi sitesinden indirin dememin sebebi bendede aynı sorun vardı yalnızca kendi sitesindeki sürücü düzgün çalışıyordu ama genede güncel sürücüyüde deneyin.

Laptop marka modelini aratarak kendi sitesinden wifi sürücüsü indirin kendi sitesinden indirin dememin sebebi bendede aynı sorun vardı yalnızca kendi sitesindeki sürücü düzgün çalışıyordu ama genede güncel sürücüyüde deneyin.
hocam sürücü günceldi aslında garantiye göndermeden önce sorun yaşamıyodum pil değişti sadece sürücüyle alakalı sıkıntın olmuş olabilirmi
hemen bi deneyeyim

temiz kurulummu yapmam gerekir

hocam sürücü günceldi aslında garantiye göndermeden önce sorun yaşamıyodum pil değişti sadece sürücüyle alakalı sıkıntın olmuş olabilirmi
hemen bi deneyeyim

Garantiye durumu bildirebilirsiniz onların hatası gibi duruyor ve şunu soracağım telefona bağlandıktan sonra normal wifiye bağlanıncada gene aynı sorunu yaşıyor musun?

hemen bi deneyeyim

Temiz kurulumda yapabilirsiniz ama garantiye durumu bildirmeniz daha iyi olur.

Garantiye durumu bildirebilirsiniz onların hatası gibi duruyor ve şunu soracağım telefona bağlandıktan sonra normal wifiye bağlanıncada gene aynı sorunu yaşıyor musun?

Temiz kurulumda yapabilirsiniz ama garantiye durumu bildirmeniz daha iyi olur.
hocam şuan telefonun erişim noktasından yazıyorum laptoptan sıfır sıkıntı ama evin wifi sine bağlanamıyorum garantiyel bi, konuşucam en son

yokmu yardım edebilecek arkadaşlar modeme güncelleme bile yaptım yine aynı durum

hp nin kendi uygulamasından ağ sorunlarını falan gidermeye çalışıyorum sanki o wifi ağlarında sorun varmış gibi gösteriyor

Kimse yokmu yardım edicek laptopa format attım wifi driverlarını bile sildim firmattan sknra ethernet kablosu ile baglanıp güncellemeleri yaptım ilk başta bikere bağlandı 2 3 dk sonra tekrar aynı şekil kendiliğinden koptu ve tekrar bağlanamıyorum

arkadaşlar laptopu garantiye gönderdim batarya değişti geldiğinde saat falan otomatik eşlenmemişti evdeki modemin wifi sine bağlanmıyor şuan saati otomatik düzeltte bastım telefonun erişim noktasından açtığım wifi a bağlanıyor telefondan evin modemine sıkıntısız bağlanıyorum 2.4ghz ve 5ghz ayrı olarak var telefondan ve televizyondan sıkıntısız bağlanıyorum modem keenetic extra dsl şimdi laptop yeri geliyor bu ağa bağlanılamıyor diyor yeri geliyor şifre istiyor giriyorumn foğru şekilde doğrulanıyor ve bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor bu ağa bağlanılamıyor diyor ve wifi lerin göründüğpü yerde en aşağıda gizli ağ diye bişe var bu benim modemimden geliyor belli çünkü daha yakın bi modem yok ve gizli ağ kendi modemimle aynı güçte çekiyor çözüm bulamadım acaba sıkıntı nedir yardımcı olurmusunuz sinir küpü oldum saat geç olduğu içinde servisi arıyamıyorum şimdiden teşekkürler.

@WörWind yardımcı olabilirmisin sen bilmiyorsan kim yardımcı olabilir biliyorsundur yönlendirebilirmisin sana zahmet
@Kürşat Kütükçü @HacıSOFU yardımcı olabilir belki hocam. Maalesef benim bilgim yok. Garantiyle iletişime geçtiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,956
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri