Eyüphan.10
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 197
- İsim
- Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar laptopu garantiye gönderdim batarya değişti geldiğinde saat falan otomatik eşlenmemişti evdeki modemin wifi sine bağlanmıyor şuan saati otomatik düzeltte bastım telefonun erişim noktasından açtığım wifi a bağlanıyor telefondan evin modemine sıkıntısız bağlanıyorum 2.4ghz ve 5ghz ayrı olarak var telefondan ve televizyondan sıkıntısız bağlanıyorum modem keenetic extra dsl şimdi laptop yeri geliyor bu ağa bağlanılamıyor diyor yeri geliyor şifre istiyor giriyorumn foğru şekilde doğrulanıyor ve bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor bu ağa bağlanılamıyor diyor ve wifi lerin göründüğpü yerde en aşağıda gizli ağ diye bişe var bu benim modemimden geliyor belli çünkü daha yakın bi modem yok ve gizli ağ kendi modemimle aynı güçte çekiyor çözüm bulamadım acaba sıkıntı nedir yardımcı olurmusunuz sinir küpü oldum saat geç olduğu içinde servisi arıyamıyorum şimdiden teşekkürler.
@WörWind yardımcı olabilirmisin sen bilmiyorsan kim yardımcı olabilir biliyorsundur yönlendirebilirmisin sana zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:
@WörWind yardımcı olabilirmisin sen bilmiyorsan kim yardımcı olabilir biliyorsundur yönlendirebilirmisin sana zahmet