Neler Yeni

Laptop yükseltmesi yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Merhaba arkadaşlar, selamün aleyküm. Ben laptopuma yükseltme yapmak istiyorum,fakat uyumlu olma durumu fln olur mu? Ne önerirsiniz? Ram ile hafıza yükseltmesi yapacağım. Pcnin özellikleri aşağıda
Azami bellek 12 fln diyor ve 4 tümleşik+ 1 slot diyor. Ne anlama geliyor bu? Ne önerirsiniz parça vb olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, selamün aleyküm. Ben laptopuma yükseltme yapmak istiyorum,fakat uyumlu olma durumu fln olur mu? Ne önerirsiniz? Ram ile hafıza yükseltmesi yapacağım. Pcnin özellikleri aşağıda
Azami bellek 12 fln diyor ve 4 tümleşik+ 1 slot diyor. Ne anlama geliyor bu? Ne önerirsiniz parça vb olarak?
Arkadaşlar, hafıza demişim. Ram ile SSD/veya M2 yükseltmesi olacak

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Akca

4 gb ram anakarta gömülü. Bir adet ram slotun var onda da 4gb ram takılı. 4 gb rami söküp anca yerine 8 gb ram takabilirsin. Toplamda 12 gb olur. Ssd olarak ta 1 tb m2 ssd alabilirsin depolamayı arttırmak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 gb ram anakarta gömülü. Bir adet ram slotun var onda da 4gb ram takılı. 4 gb rami söküp anca yerine 8 gb ram takabilirsin. Toplamda 12 gb olur. Ssd olarak ta 1 tb m2 ssd alabilirsin depolamayı arttırmak için.
İntelin kendi sitesinde işlemci için maks 64gb destekliyor yazıyor. 12nin yukarısına çıkarırsam olası sonuçları ne olabilir

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Görkem

sistemde 4 çakılı 4 de ram slotunda ram var
siz ram slotundan 4 lüğü çıkarır 8 takabilirsiniz fakat
bu sistemde zaten 8 gb dan fazla ram ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum

ama ssd miktarın gerçekten yetersiz
bildiğim kadarı ile tek ssd slotlu bu ürün
1 tane 1 tb m2 ssd alırsın sistemdeki ürün yerine takarsın

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Akca
İntelin kendi sitesinde işlemci için maks 64gb destekliyor yazıyor. 12nin yukarısına çıkarırsam olası sonuçları ne olabilir
Anakartın max desteklediği değere bakmak lazım sadece işlemcinin desteklediği değerle olmaz. Aidata64 den kontrol edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
sistemde 4 çakılı 4 de ram slotunda ram var
siz ram slotundan 4 lüğü çıkarır 8 takabilirsiniz fakat
bu sistemde zaten 8 gb dan fazla ram ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum

ama ssd miktarın gerçekten yetersiz
bildiğim kadarı ile tek ssd slotlu bu ürün
1 tane 1 tb m2 ssd alırsın sistemdeki ürün yerine takarsın
Peki model olarak önerileriniz varmı hocam

Öneriniz varmı model

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Görkem
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
ram bence yükseltmeye gerek yok o sistemde
o sistemde kaliteli bir grafik işlemcisi yok ki hani oyun oynarken ram yetmiyor deseniz
gündelik kullanımda 8 gb ram yeter bence
Ram yükseltmem lazım hocam. Oynicagim oyunlara orta seviye yetiyor grafik işlemcisi. Ama ramde yer kalmayınca bişey olmuyor. Windows söğüşlüyo rami

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Görkem
Ram yükseltmem lazım hocam. Oynicagim oyunlara orta seviye yetiyor grafik işlemcisi. Ama ramde yer kalmayınca bişey olmuyor. Windows söğüşlüyo rami
o zaman harici ram bilginizi paylaşın ona göre bir şey önerelim

Top Bottom