Yunus Emre 16
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- Yunus Emre
- İlgilendiği Kategoriler
- sj
Merhaba arkadaşlar, selamün aleyküm. Ben laptopuma yükseltme yapmak istiyorum,fakat uyumlu olma durumu fln olur mu? Ne önerirsiniz? Ram ile hafıza yükseltmesi yapacağım. Pcnin özellikleri aşağıda
Azami bellek 12 fln diyor ve 4 tümleşik+ 1 slot diyor. Ne anlama geliyor bu? Ne önerirsiniz parça vb olarak?
Lenovo IdeaPad 3 (15.6 İnç) 82H802RLTX Notebook
Lenovo IdeaPad 3 (15.6 İnç) 82H802RLTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar, hafıza demişim. Ram ile SSD/veya M2 yükseltmesi olacakMerhaba arkadaşlar, selamün aleyküm. Ben laptopuma yükseltme yapmak istiyorum,fakat uyumlu olma durumu fln olur mu? Ne önerirsiniz? Ram ile hafıza yükseltmesi yapacağım. Pcnin özellikleri aşağıda
Azami bellek 12 fln diyor ve 4 tümleşik+ 1 slot diyor. Ne anlama geliyor bu? Ne önerirsiniz parça vb olarak?Lenovo IdeaPad 3 (15.6 İnç) 82H802RLTX Notebook
Lenovo IdeaPad 3 (15.6 İnç) 82H802RLTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com