Neler Yeni

Laptop’a format attıktan sonra neler kurulmalı ve yapılmalı?

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Laptop’um var çok fazla performans düşüşü yaşıyorum bi format atıp içini temizleteciğim formattan sonra kurulması gereken driverlar neler ve neler yapmam gerek formattan sonra?

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Windows update yaparsınız ve üstüne ekran kartı driver'ını kurarsınız bir de chipset driveri yeterli olur.

bybakir42

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Sinan BAKIR
Bilgisayarında yazılımsal olarak bir sıkıntı yoksa ayarlardan sıfırlayabilirsin (Sadece Windows 10 ve 8). Yok illaki temiz kurulum yapacağım diyorsan Windows 10 yükleyeceksen birçok driver'ı otomatik yükler. Senin güncellemen lazım.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarında yazılımsal olarak bir sıkıntı yoksa ayarlardan sıfırlayabilirsin (Sadece Windows 10 ve 8). Yok illaki temiz kurulum yapacağım diyorsan Windows 10 yükleyeceksen birçok driver'ı otomatik yükler. Senin güncellemen lazım.
Bilgisayara önceden çok crack indirmiştim şu an malwerebytes ile taradığımda tehdit bulmuyor sence sadece windows sıfırlaması yeter mi ve ben malwerebytes kullanmak için windows defender kapatmıştım şimdi açamıyorum sence windows üzernden sıfırlasam defender geri gelir mi?

Top Bottom