çağtayselek01
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
bu laptope ile farming sim pubg falan oynayabilirmiyim https://www.teknosa.com/asus-vivobo...ook-p-125035595?recommended_by=instant_search
Kasar.bu laptope ile farming sim PUBG falan oynayabilirmiyim https://www.teknosa.com/Asus-vivobo...ook-p-125035595?recommended_by=instant_search
ama bana teknosa müşteri temsilcisi kaldırır demişti bu arada o gönderdiğim link başka benim baktığım ryzen 5 vardı ordan değiştirip bakabilirsinKasar.
teknosa masaüstü yok benimde hediye çekim var o yüzdenBu laptopla oynayamazsın ama 4000tlye aldığın bir masaüstü ile oynayabilirsin
Hocam onlara kalsa i3 9100f r9 3900x den iyiama bana teknosa müşteri temsilcisi kaldırır demişti bu arada o gönderdiğim link başka benim baktığım ryzen 5 vardı ordan değiştirip bakabilirsin
Onlar genelde kendi ürünlerini hep överama bana teknosa müşteri temsilcisi kaldırır demişti bu arada o gönderdiğim link başka benim baktığım ryzen 5 vardı ordan değiştirip bakabilirsin
Kaç tl'lik hediye çeki 1000tl aşağısıysa gidin yine başka siteden masaüstü alın derimama bana teknosa müşteri temsilcisi kaldırır demişti bu arada o gönderdiğim link başka benim baktığım ryzen 5 vardı ordan değiştirip bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teknosa masaüstü yok benimde hediye çekim var o yüzden
peki linktekinin ryzen 5 3500 u sunu alsamBu laptopla oynayamazsın ama 4000tlye aldığın bir masaüstü ile oynayabilirsin
dostumsen nerden baktın bende 980 ti yazıyorSorun ryzen değil Nvidia MX230. MX230 ne yazıkki bu oyunları kaldıramaz.
işte hediye çeki 3kOnlar genelde kendi ürünlerini hep över
Kaç TL'lik hediye çeki 1000tl aşağısıysa gidin yine başka siteden masaüstü alın derim
peki linktekinin ryzen 5 3500 u sunu alsam
dostumsen nerden baktın bende 980 ti yazıyor
mx230 yazıyor linktepeki linktekinin ryzen 5 3500 u sunu alsam
dostumsen nerden baktın bende 980 ti yazıyor
işte hediye çeki 3k
nasıl yamx230 yazıyor linkte