O omertke 80+ Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Omtrmt Cumartesi, 15:16 #1 cs2 yükleyeceğim,6 saat gösteriyor ve evde olamayacağım.laptopu açık bıraksam sorun olur mu
ege1881 80+ Silver Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 2,776 Dahası Reaksiyon skoru 1,174 Konum Bursa İsim Ege Cumartesi, 15:18 #2 omertke yazmış: cs2 yükleyeceğim,6 saat gösteriyor ve evde olamayacağım.laptopu açık bıraksam sorun olur mu Devamı için tıklayın... çok yavaş yüklüyormuş reis
omertke yazmış: cs2 yükleyeceğim,6 saat gösteriyor ve evde olamayacağım.laptopu açık bıraksam sorun olur mu Devamı için tıklayın... çok yavaş yüklüyormuş reis
O omertke 80+ Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Omtrmt Cumartesi, 15:19 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ege1881 yazmış: çok yavaş yüklüyormuş reis Devamı için tıklayın... baya
X xRauf 80+ Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 191 Dahası Reaksiyon skoru 61 İsim Rauf Emir Cumartesi, 15:24 #4 Hocam şuan leptoptan yaızyorum. 2-3 gün uyku modunda kullanıyorum benim leptopla alakalı bilmiyorum ama yavaşlama oluyor. Reset atınca yine normal hızına dönüyor. Masaüstünde olmuyor mesela.
Hocam şuan leptoptan yaızyorum. 2-3 gün uyku modunda kullanıyorum benim leptopla alakalı bilmiyorum ama yavaşlama oluyor. Reset atınca yine normal hızına dönüyor. Masaüstünde olmuyor mesela.
KınalıKeçi 80+ Bronze Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 660 Cumartesi, 15:24 #5 laptopun soğutması iyi değilse laptobu ekranın arkası masaya değecek şekilde yatır kasası havada kalsın
laptopun soğutması iyi değilse laptobu ekranın arkası masaya değecek şekilde yatır kasası havada kalsın
A anonim3 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 110 Dahası Reaksiyon skoru 59 İsim miyuw Cumartesi, 18:52 #7 Ben dün geceden beri indirmeye çalışıyorum yaklaşık 12 saatte indirdi internetine bağlı, bilgisayarını açık tutmanda zarar vermezmiş kapağı kapadığında uyku moduna girmesini ayarlardan değiştirsen hallolur.
Ben dün geceden beri indirmeye çalışıyorum yaklaşık 12 saatte indirdi internetine bağlı, bilgisayarını açık tutmanda zarar vermezmiş kapağı kapadığında uyku moduna girmesini ayarlardan değiştirsen hallolur.