Hocam ne olur olmaz ses kayıt altına alınpolisler hem umursamaz hem de bişey diyince sert cevaplar veriyordu zaten korktum bişey demeye artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakacağım yarın sabah artık dündendir ne düşüneceğimi bilmiyorum ki hocam allah kimseye yaşatmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse saat geçmiş baya yardım eden veya yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim arkadaşlar iyi geceler
Bir kaç yabancı forumda okumuştum.iyi geceler herkese geçen gece evime hırsız girmiş evde değildim ama sadece laptopu almış çıkmış şarjını falan bırakmış arkadaş yani öyle bi acemi neyse polisi çağırdım olay yeri inceleme geldi baktı gitti arayacağız dediler.Microsoft hesabım açıktı halen içinde cihazımı bul kısmını da buldum ama şarjı yokmuş 0 şuan.laptop da asus tuf a15 gtx 1650 modellerinden daha garantisi bile bitmedi.Aklınıza başka çözümler geliyor mu bir iz ya da bir etkinlik hareket kontrolü yapacağım bir işlem ?
işte bilgisayarın şarjı yok şarj durumunu bile görebiliyorum şuan sadece şarja koyup internete 1 dk bağlaması yeterli olacak konum almak içinBir kaç yabancı forumda okumuştum.
MAC adresi ve ip (192.168.1.1) gibi adresinde bulunuyormuş galiba ama İnternete girmesi lazım.
Microsoft hesabı giriş yapılırsa o bilgisayara çıkabilirmiş ne kadar doğru bilmiyorum
Yeni çıkan bilgisayarlarda hırsızlıklara karşı bir bios ayarı var tam ne işe yarıyor hatırlamıyorum ama...
çok geçmiş olsun hocamiyi geceler herkese geçen gece evime hırsız girmiş evde değildim ama sadece laptopu almış çıkmış şarjını falan bırakmış arkadaş yani öyle bi acemi neyse polisi çağırdım olay yeri inceleme geldi baktı gitti arayacağız dediler.Microsoft hesabım açıktı halen içinde cihazımı bul kısmını da buldum ama şarjı yokmuş 0 şuan.laptop da asus tuf a15 gtx 1650 modellerinden daha garantisi bile bitmedi.Aklınıza başka çözümler geliyor mu bir iz ya da bir etkinlik hareket kontrolü yapacağım bir işlem ?
O hırsız eşekse bağlanırişte bilgisayarın şarjı yok şarj durumunu bile görebiliyorum şuan sadece şarja koyup internete 1 dk bağlaması yeterli olacak konum almak için
her an bakıyorum aklıma geldikçe tahminimce şuan adaptör arıyordur ya da satacak birisini arıyordurYerinizde olsam gece bile takip ederim eleman gece girebilir internete
Çalan kişide sarj adaptörü yoksa aklınca şey der "bi adaptör alim gelim bilgisayarcıdan kullanırım" der o yüzden önündeki günler senin için çok önemli
örnekler buldular ama ne olduğuna dair bişey demediler bunlar detaylı incelenip bakılacak sonra yakın çevreden aramaya başlayacağız gibi bir şey dedilersahibindene baktım asus tuf a15 ilanları için ama yeni bir ilanda yok polis evden parmak izi aldı dimi yane parmak izi çıktımı evden
takipteyim 2. el sitelerinden de letgo dolap falan gözetliyorumsahibindene baktım asus tuf a15 ilanları için ama yeni bir ilanda yok polis evden parmak izi aldı dimi yane parmak izi çıktımı evden
Asusu arayın fatura size kayıtlıysatakipteyim 2. el sitelerinden de letgo dolap falan gözetliyorum