Alkatraz emir
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
üniversitemde wifi ile oyun oynamaktayım ethernetle baglı olmadıgımdan goodbyedpi çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz. victus laptopum var.
dns değiştir benceüniversitemde wifi ile oyun oynamaktayım ethernetle baglı olmadıgımdan goodbyedpi çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz. victus laptopum var.
çalışmadı hocam maalesef bana kesin sonuç lazım. örnegin benimde laptopumda wifi vardı şunu şunu yaptım çalıştı gibi..dns değiştir bence
kral 1.1.1.1çalışmadı hocam maalesef bana kesin sonuç lazım. örnegin benimde laptopumda wifi vardı şunu şunu yaptım çalıştı gibi..
dostum denedim maalesef internet komple gidiyor youtube bile açılmıyor :/kral 1.1.1.1
diğerine 1.0.0.1 yap
kral doğru yaptığına eminmisin ben hem telefondan hem pcden kullanıyorum sorun yokdostum denedim maalesef internet komple gidiyor youtube bile açılmıyor :/
dostum üniversite internetinden dolayı olmuyor sanırım çok teşekkürlerkral doğru yaptığına eminmisin ben hem telefondan hem pcden kullanıyorum sorun yok
deneyeyim hocamArkadaşa birkaç ay önce yazmıştım değiştirmiş midir bilmiyorum ama şöyle yazmışım :
2_any_country_dnsredir not defterinde aç
start "" goodbyedpi.exe yazan satırdaki ilk sayıyı -5 ile değiştir
Kaydet
Arkadaşa birkaç ay önce yazmıştım değiştirmiş midir bilmiyorum ama şöyle yazmışım :
2_any_country_dnsredir not defterinde aç
start "" goodbyedpi.exe yazan satırdaki ilk sayıyı -5 ile değiştir
Kaydet
Farklı dpi değiştiricileri kullanıyoruz.dostum üniversite internetinden dolayı olmuyor sanırım çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyeyim hocam
Alıntıyı görüntüle
burada nereyi degismem gerek tam olarak