metehanxwq
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Metehan
Merhaba 1 ay önce steam deck ile laptop takasladım letgo üzerinden teklifi alıcı verdi laptop amerikadan alınmış ve cyberpower diye marka araştırdım ve bi anlık hevesle aldım ama satmaya karar verdim performansından memnunum ama tasarımı hoşuma gitmedi ve türk markası istiyorum bende takas yapmaya karar verdim ama takas yapmıyor kimse bunun nedeni yabancı marka diye mi anlamadım ve çoğu nakit lazım diyor laptopla laptopu takas etmekte saçma geliyor olabilir asus rog strik almak istiyorum şuandada 23 bin ₺ ilana koydum özelliklerini yazıcam size sorum amerikan markasının satılması zor olur mu? Koyduğum fiyat iyi mi?
İşlemci : İntel i7 9750h 9.nesil
Ekran kartı: Rtx 2060 6 gb
Ram:16 Gb corsair
Ssd+ hdd : 320 gb ssd + 1 tb hdd
144 hz ekran
Performansı iyi çoğu oyunu ultrada kasmadan oynatıyor fps ve sıcaklık değerleride öyle takas yerine nakit satmakta istiyorum daha mantıklı diye ama bu markayı çoğu insan duymadığından satmak zor siz hiç duydunuz mu? Ve iyi kaliteli bir marka mı çünkü ram markası bile corsair adaptörü fsp yani baya kaliteli donanım kullanmışlar türk markasında bile böyle kaliteli kullanan yoktur insanların almama nedenide yabancı diye parçasını bulamam korkusundan oldugunu düşünüyorum fatura kutu zaten yok
Laptopun fotoğrafınıda ekliyorum
@sahuraka
@sahuraka bak bi hocams
İşlemci : İntel i7 9750h 9.nesil
Ekran kartı: Rtx 2060 6 gb
Ram:16 Gb corsair
Ssd+ hdd : 320 gb ssd + 1 tb hdd
144 hz ekran
Performansı iyi çoğu oyunu ultrada kasmadan oynatıyor fps ve sıcaklık değerleride öyle takas yerine nakit satmakta istiyorum daha mantıklı diye ama bu markayı çoğu insan duymadığından satmak zor siz hiç duydunuz mu? Ve iyi kaliteli bir marka mı çünkü ram markası bile corsair adaptörü fsp yani baya kaliteli donanım kullanmışlar türk markasında bile böyle kaliteli kullanan yoktur insanların almama nedenide yabancı diye parçasını bulamam korkusundan oldugunu düşünüyorum fatura kutu zaten yok
Laptopun fotoğrafınıda ekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@sahuraka
Mesaj otomatik birleştirildi:
@sahuraka bak bi hocams