Laptopumun ekranında değişik bir sorun çıktı

Cihaz marka ve modelini aratıp benzer sorunu yaşayana denk geldiniz mi? Ölü piksel veya toz vesaire değil bu. Direkt panelden kaynaklanan bir şeye benziyor.

Cihaz marka ve modelini aratıp benzer sorunu yaşayana denk geldiniz mi? Ölü piksel veya toz vesaire değil bu. Direkt panelden kaynaklanan bir şeye benziyor.
arattım ama benzer bir sonuç bulamadım,

kapalıyken de var direk panel sorunlu diyemiyorum
ekran tertemiz darbe ezik bir şey yok
hadi diyelim darbeden oldu bu ekrandaki şey sadece siyahta gözüküyor diğer renklerde gözükmüyor darbe toz vs olsa onlarda da gözükmesi gerekirdi e öyle olsa kapatınca gözükmezdi diyorum

hadi diyelim darbeden oldu bu ekrandaki şey sadece siyahta gözüküyor diğer renklerde gözükmüyor darbe toz vs olsa onlarda da gözükmesi gerekirdi e öyle olsa kapatınca gözükmezdi diyorum

Bilgisayar kapalıyken de o çizgi şeklindeki leke varsa arasında mutlaka bir şey vardır.

Hemen iade et. Üretim hatası olabilir.

klavyeden bulaşmış olabilir
bulaşabilecek bir şey yok ekranda, ısıdan oldu desem oyun oynamıyorum aylardır öyle aham şaham ısınmadı cihaz. hasar da vermedim bilemiyorum nasıl böyle oldu servis aydınlatır artık

Benim bilgisayarda da benzer problem var lenovo loq kullanıyorum bende de sonradan çıktı ama benim ki küçük bayadır ne olduğunu anlayamadım bende. En mantıklısı servise göndermek sanırım. PC açıkken belli olmuyor hiç rahatsız etmiyor ondan dolayı.

Benim bilgisayarda da benzer problem var lenovo loq kullanıyorum bende de sonradan çıktı ama benim ki küçük bayadır ne olduğunu anlayamadım bende. En mantıklısı servise göndermek sanırım. PC açıkken belli olmuyor hiç rahatsız etmiyor ondan dolayı.
benimki de ayni cok rahatsiz etmiyor, servise gonderdiniz mi siz ?

Zamanla klavyeden yapıyor, panelde değil dış camda bu ve çıkmıyor. Garantisi varsa bi şansınızı deneyin ama kullanıcı hatası demeleri olağan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,547
Üyeler
184,023
Son üye
By_ALi
Geri