Neler Yeni

Laptop'unuzun üst kısmı ne kadar sıcak ?

kubi07

80+
Arkadaşlar benim laptobun kol dayama kısmı yani touchpadin solu ve sağı çok ısınıyor.
Sizde de sıcak mı bu kısımlar?.Yaz ayı olduğu için mi bu kadar ısınıyor?
İlginç olan bu ısınma geçsin diye dün laptopun içini açtım hem temizledim hemde termal macunu yeniledim.
Ama yinede ısınıyor özellikle kol dayama kısmı...
İşlemci o kadar ısınmıyor max 60 görüyorum normal kullanımda.
Ama yinede touchpad etrafı tam kolunuzu koyduğunuz kısım rahatsızlık verici şekilde sıcakk...

Sizde de böyle mi normal mi bu ?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Özellikle yaz aylarında Isı olması normal altına soğutucu destek alabilirsin

kubi07

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikle yaz aylarında Isı olması normal altına soğutucu destek alabilirsin
Cevabın için teşekkürler.Yaz ayınında gelmesiyle iyice fark edilir oldu galiba ısınma.
Soğutucu değilde bi harici klavye alabilirim. Şu sıcak kasaya elim değmesinde ne olursa olsun :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar benim laptobun kol dayama kısmı yani touchpadin solu ve sağı çok ısınıyor.
İlginç olan bu ısınma geçsin diye dün laptopun içini açtım hem temizledim hemde termal macunu yeniledim.
Ama yinede touchpad etrafı tam kolunuzu koyduğunuz kısım rahatsızlık verici şekilde sıcakk...

Evet ısinır normaldir

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999

orası alev alev

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Genelde o kol dayama kismindaki plastigin hemen altina isi yaymak amacli ince metal plaka koyuyorlar. Hatta bazi yeni laptoplarda musterilerin bundan yakinmasindan dolayi bu olaydan vazgecip serin kol dayama diye reklamlar yaptiklarini gordum ve o laptoplardan birini kullanma firsatim oldu. Bence de sinir bozucu bir sey kolunuzu dayadiginiz kismin sicaktan catlamasi.

Cozum nedir derseniz, bence cozumu olmaz laptopu degistirmek disinda. Alta sogutucu koymak ust kisimdaki sicakligi cok etkilemez, suni bir onlem olur.

Susv2le

80+
Isınmıyor bile gpu darboğazı var gpu 1000mhz bellek 950 mhz core çalışırken bi tomb raiderde 68 derece gördüm başka yok işlemci desen %30 u geçmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,859
Üyeler
166,285
Son üye
sezeralyoncu
Top Bottom