Neler Yeni

Lazer Epilasyon Cihazı Alınır mı?

Freix

80+ Bronze
Lazere gitmek istemiyorum bu yüzden ufak cihazlardan almayı düşünüyorum. Bu cihazları almak mantıklı mı? Özellikle önceliğim bacak ve koltuk altı hem hijyen hem de rahatlık için.

kullanan varsa, memnun mu? Hangi cihazı kullanıyor? Tavsiyesi ne olur?

CharlesPolat

80+ Bronze
Lazere gitmek istemiyorum bu yüzden ufak cihazlardan almayı düşünüyorum. Bu cihazları almak mantıklı mı? Özellikle önceliğim bacak ve koltuk altı hem hijyen hem de rahatlık için.

Ev içi olanlardan çok şey bekleme

Freix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

goku010203

80+ Bronze

Philips Lumea IPL 9000

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bende bu philips lumea lardan almak istiyorum ama bilemedim bi cihaza o kadar para bağlamak...
ama güzellik merkezlerindede rahat olmicam ucuza yapıyorlar ama oraya git gel bile ayrı dert

Freix

80+ Bronze
Bende bu philips lumea lardan almak istiyorum ama bilemedim bi cihaza o kadar para bağlamak...
ama güzellik merkezlerindede rahat olmicam ucuza yapıyorlar ama oraya git gel bile ayrı dert
son kararım braun olcak muhtemelen.

Güzellik merkezleri seans başı ücretler uçmuş, şuan bu cihazlar daha mantıklı geliyor bana. Bazı yabancı içerik üreticileri before after olarak yayınladıkları içerikler var gerçekten etkili ürünler. 18 bin vermek biraz koyacak ama bıktım kıldan.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Güzellik merkezleri seans başı ücretler uçmuş, şuan bu cihazlar daha mantıklı geliyor bana. Bazı yabancı içerik üreticileri before after olarak yayınladıkları içerikler var gerçekten etkili ürünler. 18 bin vermek biraz koyacak ama bıktım kıldan.
gelince deneyince inceleme yapar mısın bende düşünüyorum ama dediğin gibi fiyatları çok para

Freix

80+ Bronze
gelince deneyince inceleme yapar mısın bende düşünüyorum ama dediğin gibi fiyatları çok para
12 haftalık programı var onu uygulayacağım. 1. ay sonunda aklıma gelirse yardımcı olurum sana.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem

Hocam ben de lazere gitmeyi düşünmüştüm ama özellikle kadın müşterilerin yorumları çok kötüydü hepsi sorun yaşamış sanırım sözleşme yaptıkları zaman verdikleri vaatleri sonradan yerine getirmiyorlarmış. Braun, Philipsten daha iyiymiş ben böyle okumuştum attığınız ürünün linki var mı acaba?

Freix

80+ Bronze
Hocam ben de lazere gitmeyi düşünmüştüm ama özellikle kadın müşterilerin yorumları çok kötüydü hepsi sorun yaşamış sanırım sözleşme yaptıkları zaman verdikleri vaatleri sonradan yerine getirmiyorlarmış. Braun, Philipsten daha iyiymiş ben böyle okumuştum attığınız ürünün linki var mı acaba?
https://www.hepsiburada.com/braun-i...ile-pl5242-p-HBCV00006RBE3L?magaza=Braun Shop

daha uyguna çift başlık olanı var fakat satıcıya güvenemedim braunun kendisinden alcağım direkt.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem

Freix

80+ Bronze
Hocam bu erkekler içinde uygundur değil mi :D Bizim kıllar daha sert ve kalın oluyor.
Adsız.png

satıcı cevabı bu şekilde

Top Bottom