Lenovo g24-20 165hz Alınır mı ?

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
Merhaba Vatanda mağaza stok görünüyor biraz sonra gidip almayı düşünüyorum.

Hem karta taksit hemde 150 TL parafpara vericek.

Sistemim

İ5 12400f
Rtx 3070

Bi süre 3060ti ile kullandım fiyatına göre güzel bu fiyat bandındaki en alınabilir ips monitör

2k alayım dedim 7.000 den başlıyor 🤨🥲

Araştırdım memnun olan çok var sizlerede bir sorayım dedim belki aynı paraya daha iyi bir panel vardır

2k alayım dedim 7.000 den başlıyor 🤨🥲

Araştırdım memnun olan çok var sizlerede bir sorayım dedim belki aynı paraya daha iyi bir panel vardır
Geçen hafta 3600 e düşmüştü denk gelirse bi tık daha iyi

Evet baya popüler di forumda ama ozaman sistem yoktu geçen vatanın sistemi yakalayınca şimdide fiyatları düşmüyor g24 f in 🥲

Bu markayı çok duydum neymiş bu herkes bunu öneriyor okadar iyi mi? gerçekten

G24-20 yerine bunu öneririm. G24-20'de coilwhine problemi var sıkıntı yaratmazsa size alınabilir ama bu daha iyidir.
Şu coilwhine meselesini kullananlardan çok kullanmayanlar söylüyor. Coilwhine sesi ''DUYULMUYOR''. Duymak için kulağını kabloya dayaman gerekli. İiyama ne abi markası bile belli değil.

Şu coilwhine meselesini kullananlardan çok kullanmayanlar söylüyor. Coilwhine sesi ''DUYULMUYOR''. Duymak için kulağını kabloya dayaman gerekli. İiyama ne abi markası bile belli değil.
İiyama ne abi markası bile belli değil diyorsunda. Yurtdışında iiyama dümdüz lüks bir marka. ROG bir marka olsa öyle bir şey veya Balenciaga.
ASUS'tan eski bu arada iiyama.

Coilwhine meselesinde iade eden arkadaşlar bile var. Ben de duyalmadığını ve rahatsız etmeyeceğini söyleyenlerim zaten sıkıntı yaratmazsa diyorum. Sıkıntı yaratmazsa alabilir.

İiyama ne abi markası bile belli değil diyorsunda. Yurtdışında iiyama dümdüz lüks bir marka. ROG bir marka olsa öyle bir şey veya Balenciaga.
ASUS'tan eski bu arada iiyama.

Coilwhine meselesinde iade eden arkadaşlar bile var. Ben de duyalmadığını ve rahatsız etmeyeceğini söyleyenlerim zaten sıkıntı yaratmazsa diyorum. Sıkıntı yaratmazsa alabilir.
250cd parlaklık az değilmi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,798
Üyeler
184,842
Son üye
CupraDayı
Geri