Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Laptop Çantası 249₺🔥🔥

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu nasıl mantık 15.6" çant almişsin ve olmamış diyorsun şaka gibi yorum🤣🤣🤣

Hee sahte aldiysan ayri ama amazon.comtr saticisinda bu tarz sorun yasama sansin yok.
Dostum şaka gibi değil iade görüntüsünü birazdan atarım çok bilmişlik yapıp bu tarz sorun yaşama şansın yok demek laptoptan anlamadığın anlamına gelir mesela msi titan serisine hiçbir laptop çantası olmuyor adamlar özel üretim laptop çantaları üretiyor acerinde nitro serisi makyajlı olduğu için bazı laptop çantalarına uymuyor sahte ürün alma şansım yok çünkü lenovo :) uzun uzadıya anlatmama gerek yok bilen biliyor .

JackRyan

80+ Silver
Dostum şaka gibi değil iade görüntüsünü birazdan atarım çok bilmişlik yapıp bu tarz sorun yaşama şansın yok demek laptoptan anlamadığın anlamına gelir mesela msi titan serisine hiçbir laptop çantası olmuyor adamlar özel üretim laptop çantaları üretiyor acerinde nitro serisi makyajlı olduğu için bazı laptop çantalarına uymuyor sahte ürün alma şansım yok çünkü lenovo :) uzun uzadıya anlatmama gerek yok bilen biliyor .
Daha geçen hafta bu çantaya victus sığdı 16,1" yeni gözümle gördüğümüde yalanliyorsun neyse çok bilmişliği yapan belli devam👍😅

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha geçen hafta bu çantaya victus sığdı 16,1" yeni gözümle gördüğümüde yalanliyorsun neyse çok bilmişliği yapan belli devam👍😅
victusa ta test etmedim orada olur mu bilemem yazmışım ama gerçi sen okuduğunuda anlamıyorsun benden sana anlatmam mantıklı gelmedi boş duvara anlatmışım hissiyatını verdin sen devam kanka

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

Connex

80+ Bronze
Dahası