Wanda Maximoff
80+ Bronze
Şuan Asus alabilirim Lenovo alamıyorum aradaki neredeyse 2 kat fiyat farkının nedeni ne değiyor mu fiyat farkına
lenovo ekran daha iyiŞuan Asus alabilirim Lenovo alamıyorum aradaki neredeyse 2 kat fiyat farkının nedeni ne değiyor mu fiyat farkına
Ekran önemli değil altı üstü 2 inç büyük 2k gereksiz dediğin gibi çünkü 2k açmaz ama o efso dediğin var ya işte onu çok istiyorumBen de Ally var hocam ondan dolayı objektif yorum sayılmayabilir ama arada ki fiyat farkına o kadar para vermek anlamsız geliyor. Ama farklı listeliyorum;
-Ekran 2k(Bu cihaz için gereksiz bence)
-Kollar gövdeden ayrılıp harici kol veya mouse gibi kullanılabiliyor(Bence çok efso özellik)
-Ekranı büyük.
Bir de misal o kolu ayırınca aslında elinizde dokunmatik windows tablet oluyor ama işte fiyat farkı çok geldi bana, ben bir de yurtdışından aldım ally'i ondan baya fiyat farkı var lenovo ile o yüzden benim tercihim hala Ally. Sebebi 2 kat fiyat farkından dolayı !Ekran önemli değil altı üstü 1 inç büyük 2k gereksiz dediğin gibi çünkü 2k açmaz ama o efso dediğin var ya işte onu çok istiyorum
+ Yıl sonunda yeni versiyonu çıkacak Ally'in onu da bekleyebilirsiniz.Bir de misal o kolu ayırınca aslında elinizde dokunmatik windows tablet oluyor ama işte fiyat farkı çok geldi bana, ben bir de yurtdışından aldım ally'i ondan baya fiyat farkı var lenovo ile o yüzden benim tercihim hala ally. Sebebi 2 kat fiyat farkından dolayı !
Ally 2 Lenovo gibi olacaktır fiyatı beni aşacaktır ama yıl sonuna kadar biriktirim yaparsam 6 ay bir şey almadan durur ve oynamaktan vazgeçersem her 2 cihazdan birini alabilir olabilirim ( ally 2 yi beğenmeyip Lenovo 2 çıkacak derseler balkondan aşağı atlarım ama)Bir de misal o kolu ayırınca aslında elinizde dokunmatik windows tablet oluyor ama işte fiyat farkı çok geldi bana, ben bir de yurtdışından aldım ally'i ondan baya fiyat farkı var lenovo ile o yüzden benim tercihim hala ally. Sebebi 2 kat fiyat farkından dolayı !
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ Yıl sonunda yeni versiyonu çıkacak Ally'in onu da bekleyebilirsiniz.
Yok bu dediğim Ally 2 değil normal Ally'in düzeltilmiş sürümü donanımsal olarak. Harici SD kart sıkıntısı varmış kronik bozuyormuş. Benim ki hala bozulmadı ama Asus para bedelini sana geri ödüyor bozulunca ve o soketi değiştiriyor. Bir de bu yeni sürüm de batarya daha uzun süre gidecekmiş diyordu haberde. Ama donanım olarak aynı olması lazım yine z1 extreme.Ally 2 Lenovo gibi olacaktır fiyatı beni aşacaktır ama yıl sonuna kadar biriktirim yaparsam 6 ay bir şey almadan durur ve oynamaktan vazgeçersem her 2 cihazdan birini alabilir olabilirim ( ally 2 yi beğenmeyip Lenovo 2 çıkacak derseler balkondan aşağı atlarım ama)
1.8 inç ekran kolların çıkması bunlar olmasa aynı cihazın farklı markası dicem kolların çıkması cezbedicilenovo ekran daha iyi
2 3 saat oyun oynayacağım çok oyunda turbo modda bile olmayacak kronik hatada Asus üstleniyor ise ally 2 beklemem hata olur kolu çıkmalı ekran büyümeliYok bu dediğim Ally 2 değil normal Ally'in düzeltilmiş sürümü donanımsal olarak. Harici SD kart sıkıntısı varmış kronik bozuyormuş. Benim ki hala bozulmadı ama Asus para bedelini sana geri ödüyor bozulunca ve o soketi değiştiriyor. Bir de bu yeni sürüm de batarya daha uzun süre gidecekmiş diyordu haberde. Ama donanım olarak aynı olması lazım yine z1 extreme.
Para biriktirip almak mantıklı mı sence Lenovo için 6 ay kadar 6 ay zarfında VPN ile cloud gameden oynabildiğim kadar oynayabilirim işin sonunda Lenovo eskidi artık işe yaramaz 2 daha koy 5 daha koy şunu al gibi bir şey karşıma çıkar mı öyle bir şey olacaksa alabiliyor işe yarıyor iken ally alayımYok bu dediğim Ally 2 değil normal Ally'in düzeltilmiş sürümü donanımsal olarak. Harici SD kart sıkıntısı varmış kronik bozuyormuş. Benim ki hala bozulmadı ama Asus para bedelini sana geri ödüyor bozulunca ve o soketi değiştiriyor. Bir de bu yeni sürüm de batarya daha uzun süre gidecekmiş diyordu haberde. Ama donanım olarak aynı olması lazım yine z1 extreme.
O zaman Ally dah mantıklı bence o kadar bekledikten sonra lenovo almak mantıklı değil. O kadar bekleyeksen eğer Ally diğer sürümünü al1.8 inç ekran kolların çıkması bunlar olmasa aynı cihazın farklı markası dicem kolların çıkması cezbedici
2 3 saat oyun oynayacağım çok oyunda turbo modda bile olmayacak kronik hatada Asus üstleniyor ise ally 2 beklemem hata olur kolu çıkmalı ekran büyümeli
Para biriktirip almak mantıklı mı sence Lenovo için 6 ay kadar 6 ay zarfında VPN ile cloud gameden oynabildiğim kadar oynayabilirim işin sonunda Lenovo eskidi artık işe yaramaz 2 daha koy 5 daha koy şunu al gibi bir şey karşıma çıkar mı öyle bir şey olacaksa alabiliyor işe yarıyor iken ally alayım
Ally aynı ally pahalı olacak değecek bir fark olmayacak dediğine göre Lenovo veya farklı bir cihaz için beklerim aradığım şeye sahip olacak ama ( o kollar çıkacak abi)O zaman Ally dah mantıklı bence o kadar bekledikten sonra lenovo almak mantıklı değil. O kadar bekleyeksen eğer Ally diğer sürümünü al
Bende aşırı heveslenmiştim el konsolu piyasasına pc satıp aldım lenovo nasıl olsa içinde pc var bildiğin işim olduğunda yaparim vs diyip cihaz aldıktan 1 gün sonra sol joyconundan deli gibi yanık kokusu geldi pil kaçağı olduğunu düşünüyorum gittim geri verdim o paraya onun belkide 10 kat gücünde bir pc aldim.El konsollarında 720p güzel gözüküyor hic belli bile etmiyor lafı belki asusta geçerlidir ekrani küçük olduğu için ama lenovoda kesinlikle geçerli değil 720p de oyunlar çamır gibi gözüküyor oynadığım oyunları soyliyim gta 4 sürekli drop girdi oyundan soğudum forza horizon 5 stabil bi fps vermediği için ufak droplsr girdi ama araba yarış oyununda bu droplar çok can sıkıcı resident evil 2 remake oynadım tek allaha şükür kasmadan oyun oynatan oyun buydu bide nfs most wanted 2012 yani minecraftta bile sorun çıkarıyo cihaz.Oyun performansı 1080p de oynanılabilir olduğu için dediğim gibi 720p çamur gibi ne tam oyun oynatıcak ne tam bilgisayar gibi iş yapıcak bence el konsolu alma devri daha gelmedi çok gelişmeleri lazım tek düzgün oyun re2 olduğu için pili oynarken %100 den 5 lere 1 bucuk saat civarı düştü buda çok düşük bi süre bence ikisinide almayın ama alcaksanız lenovoyla 1 günluk tecrübem bu oldu ve aşşırı pişman oldum oyunlarda grafık ayarlarını nasıl yapılcagını bılıyorum gelıp forzada 1080p ultrada açmadım yanı hiçbir şeyi haberiniz olsun rezalet ötesi performansŞuan Asus alabilirim Lenovo alamıyorum aradaki neredeyse 2 kat fiyat farkının nedeni ne değiyor mu fiyat farkına
Oyun konusunda Ally beni üzmedi hocam ama batarya konusunda yaptığınız yorumlara katılabilirim. Ben işim gereği sürekli yurtdışına çıkıyorum evde zaten bir kurulu oyun sistemim var bunu yolda ve otelde falan sıkılırsam diye almıştım memnunumda.Bende aşırı heveslenmiştim el konsolu piyasasına pc satıp aldım lenovo nasıl olsa içinde pc var bildiğin işim olduğunda yaparim vs diyip cihaz aldıktan 1 gün sonra sol joyconundan deli gibi yanık kokusu geldi pil kaçağı olduğunu düşünüyorum gittim geri verdim o paraya onun belkide 10 kat gücünde bir pc aldim.El konsollarında 720p güzel gözüküyor hic belli bile etmiyor lafı belki asusta geçerlidir ekrani küçük olduğu için ama lenovoda kesinlikle geçerli değil 720p de oyunlar çamır gibi gözüküyor oynadığım oyunları soyliyim gta 4 sürekli drop girdi oyundan soğudum forza horizon 5 stabil bi fps vermediği için ufak droplsr girdi ama araba yarış oyununda bu droplar çok can sıkıcı resident evil 2 remake oynadım tek allaha şükür kasmadan oyun oynatan oyun buydu bide nfs most wanted 2012 yani minecraftta bile sorun çıkarıyo cihaz.Oyun performansı 1080p de oynanılabilir olduğu için dediğim gibi 720p çamur gibi ne tam oyun oynatıcak ne tam bilgisayar gibi iş yapıcak bence el konsolu alma devri daha gelmedi çok gelişmeleri lazım tek düzgün oyun re2 olduğu için pili oynarken %100 den 5 lere 1 bucuk saat civarı düştü buda çok düşük bi süre bence ikisinide almayın ama alcaksanız lenovoyla 1 günluk tecrübem bu oldu ve aşşırı pişman oldum oyunlarda grafık ayarlarını nasıl yapılcagını bılıyorum gelıp forzada 1080p ultrada açmadım yanı hiçbir şeyi haberiniz olsun rezalet ötesi performans
Oyun konusunda Ally beni üzmedi hocam ama batarya konusunda yaptığınız yorumlara katılabilirim. Ben işim gereği sürekli yurtdışına çıkıyorum evde zaten bir kurulu oyun sistemim var bunu yolda ve otelde falan sıkılırsam diye almıştım memnunumda.
Bende aşırı heveslenmiştim el konsolu piyasasına pc satıp aldım lenovo nasıl olsa içinde pc var bildiğin işim olduğunda yaparim vs diyip cihaz aldıktan 1 gün sonra sol joyconundan deli gibi yanık kokusu geldi pil kaçağı olduğunu düşünüyorum gittim geri verdim o paraya onun belkide 10 kat gücünde bir pc aldim.El konsollarında 720p güzel gözüküyor hic belli bile etmiyor lafı belki asusta geçerlidir ekrani küçük olduğu için ama lenovoda kesinlikle geçerli değil 720p de oyunlar çamır gibi gözüküyor oynadığım oyunları soyliyim gta 4 sürekli drop girdi oyundan soğudum forza horizon 5 stabil bi fps vermediği için ufak droplsr girdi ama araba yarış oyununda bu droplar çok can sıkıcı resident evil 2 remake oynadım tek allaha şükür kasmadan oyun oynatan oyun buydu bide nfs most wanted 2012 yani minecraftta bile sorun çıkarıyo cihaz.Oyun performansı 1080p de oynanılabilir olduğu için dediğim gibi 720p çamur gibi ne tam oyun oynatıcak ne tam bilgisayar gibi iş yapıcak bence el konsolu alma devri daha gelmedi çok gelişmeleri lazım tek düzgün oyun re2 olduğu için pili oynarken %100 den 5 lere 1 bucuk saat civarı düştü buda çok düşük bi süre bence ikisinide almayın ama alcaksanız lenovoyla 1 günluk tecrübem bu oldu ve aşşırı pişman oldum oyunlarda grafık ayarlarını nasıl yapılcagını bılıyorum gelıp forzada 1080p ultrada açmadım yanı hiçbir şeyi haberiniz olsun rezalet ötesi performans
lenovo ekran daha iyi