Neler Yeni

🔥İndirim LENOVO LEGION R25 0.5MS 180Hz FREESYNC PREMIUM IPS XDP/AUDIO 400 CD 4.899,00TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
Buradaki kıyaslamada Lenovo daha üstün yalnız. Ayrıca %130 SRGB yazması her zaman iyi bir şey anlamına gelmez. %99 değerine daha yakın olması doğru kabul edilebilir.
Ikisi farkli seyler. OLED monitorlerde gamut volume degeri %180'leri bile bulur ancak gamut coverage %100'u gecmez. yani direkt olarak kiyaslanan bilgiler birbirinden alakasiz.

serhatkara34

80+ Bronze
Buradaki kıyaslamada Lenovo daha üstün yalnız. Ayrıca %130 SRGB yazması her zaman iyi bir şey anlamına gelmez. %99 değerine daha yakın olması doğru kabul edilebilir.
Aynen aga ben 2 monitörüde yan yana koyabilme imkanı bulup gördüm kötüydü diyorum siz daha iyi biliyorsunuz bol şans dilerim size :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,331
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ikisi farkli seyler. OLED monitorlerde gamut volume degeri %180'leri bile bulur ancak gamut coverage %100'u gecmez. yani direkt olarak kiyaslanan bilgiler birbirinden alakasiz.
Birine coverage birine volume yazacaklarını sanmıyorum belirli bir standartı var kafalarına göre yazıp kendilerini zora sokmazlar diye UMUYORUM.

Evanescence

80+ Bronze
Gigabyte modelinde Panda Panel var. Lenovo da ise AUO cok kalite bir Paneli mevcut. Simdi siz gidip bes para etmez kronik sap sarı renk gamutu on para etmez panda panel ile HP Omen 25i modelin dede kullanılan AUO Panel birmi tutuyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Bi tık az anlayanlar için hangisi daha iyi? yorumlardan sonuca varmak imkansız (tüm yorumları okudum). :D

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Sapsarı olmasının sebebi default olarak Warm/Sıcak ayar da gelmesi, Neutral/Doğal'a alınca düzeliyor. Ayrıca + olarak G24F-2'nin uygulama ile pc üzerinden tüm ayarlarının kontrol edildiğini yazmışsın. Böyle bir yazılım Lenovo'da da var? Aldığın ürünü incelemeden, kurcalamadan leş gibi deyip iade etmekte ne bileyim :d

Alıntıyı görüntüle
Özellikleri nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom