R25i-30 olurdu, ikisi arasında ergonomi dışında pek bir fark yok. G24f-2 arka aydınlatma konusunda daha iyiyken, r25i-30 gerçek 8 bit olmasıyla ön planda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ben profosyonel işlerde kullanacağım, ergonomiyi kafaya takmıyorum, renkler benim için çok önemli, dersen fiyat avantajınıda göz önünde bulundurursak G24F-2 alabilirsin.
Dersen ki ben oyun oynuyorum, dizi/film izliyoum, rahatlık benim için önemli, her zaman kulaklık kullanmak istemiyorum, o halde R25i,30 sizi tatmin edecektir.
Hocam monitörü bu akşam teslim aldım. Teslim alırken yardımcı oldular ve stand üzerinde açık olan monitörlerden birinin yerine bağladık test ettik. Herhangi bir ölü piksel olmadığını gördüm ve aldım. Evdeki testlerde de gayet başarılı. Teslim almam için de siparişten bir gün sonra mesaj geldi. Bilginiz olsun
Kaba konuşma. HDMI dan 120 Hz alıyordum diğer monitörümde. Ukalaca konuşma . Kibarca yazabilirsin .zaten yanlış bir şey yazdık mı hemen üste çıkıyorsunuz.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bugün teknosadan mağazadan al seçeneği ile aldım. Gerekli testleri yaptım ölü piksel ve ışık sızması görmedim. Açıkçası ben başarılı buldum. Merak eden arkadaşlar için hdmi kablosu ile laptopa bağladım ve 165 hz aldım. Tabi bunda hdmi 2.1 uyumluluğu da önemli sanırım. Çok fazla anladığım konu olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem ama benim laptopta hdmi ile 165 hz alabildim. Bi sorum olacak kullanan arkadaşlar rengi naturel olarak değiştirdim görüntü çok farketti dedi. Ben o ayarı bulamadım maalesef. Tam olarak nereden değişiyor yardımcı olabilir misiniz?
Hocam monitörü bu akşam teslim aldım. Teslim alırken yardımcı oldular ve stand üzerinde açık olan monitörlerden birinin yerine bağladık test ettik. Herhangi bir ölü piksel olmadığını gördüm ve aldım. Evdeki testlerde de gayet başarılı. Teslim almam için de siparişten bir gün sonra mesaj geldi. Bilginiz olsun