Neler Yeni

Lenovo Legion R25i-30 5000TL

Gotocz19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Aksu
R25i-30 olurdu, ikisi arasında ergonomi dışında pek bir fark yok. G24f-2 arka aydınlatma konusunda daha iyiyken, r25i-30 gerçek 8 bit olmasıyla ön planda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ben profosyonel işlerde kullanacağım, ergonomiyi kafaya takmıyorum, renkler benim için çok önemli, dersen fiyat avantajınıda göz önünde bulundurursak G24F-2 alabilirsin.
Dersen ki ben oyun oynuyorum, dizi/film izliyoum, rahatlık benim için önemli, her zaman kulaklık kullanmak istemiyorum, o halde R25i,30 sizi tatmin edecektir.
R25 daha ağır basıyor gibi sabah karar verip alacağım teşekkür ediyorum

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Metehan
hocam test etme süreçlerini yazarsanız çok sevinirim arabayla gidip alıcam teknosadan eğer test etmiyorlar ise ona göre online sipariş geçicem.
Hocam monitörü bu akşam teslim aldım. Teslim alırken yardımcı oldular ve stand üzerinde açık olan monitörlerden birinin yerine bağladık test ettik. Herhangi bir ölü piksel olmadığını gördüm ve aldım. Evdeki testlerde de gayet başarılı. Teslim almam için de siparişten bir gün sonra mesaj geldi. Bilginiz olsun

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Ne alaka ya 😂 HDMI ile 165hz alınabiliyor. 180hz için DP kablosu lazım. Lütfen bilmiyorsanız sallamayın
Kaba konuşma. HDMI dan 120 Hz alıyordum diğer monitörümde. Ukalaca konuşma . Kibarca yazabilirsin .zaten yanlış bir şey yazdık mı hemen üste çıkıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Ben 4 aydır hdmi ile kullanıyorum sorun yaşamadım ama displayport ile bağlarsan monitör 10 bit renk ve gsync aktif oluyor.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bugün teknosadan mağazadan al seçeneği ile aldım. Gerekli testleri yaptım ölü piksel ve ışık sızması görmedim. Açıkçası ben başarılı buldum. Merak eden arkadaşlar için hdmi kablosu ile laptopa bağladım ve 165 hz aldım. Tabi bunda hdmi 2.1 uyumluluğu da önemli sanırım. Çok fazla anladığım konu olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem ama benim laptopta hdmi ile 165 hz alabildim. Bi sorum olacak kullanan arkadaşlar rengi naturel olarak değiştirdim görüntü çok farketti dedi. Ben o ayarı bulamadım maalesef. Tam olarak nereden değişiyor yardımcı olabilir misiniz?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
Hocam monitörü bu akşam teslim aldım. Teslim alırken yardımcı oldular ve stand üzerinde açık olan monitörlerden birinin yerine bağladık test ettik. Herhangi bir ölü piksel olmadığını gördüm ve aldım. Evdeki testlerde de gayet başarılı. Teslim almam için de siparişten bir gün sonra mesaj geldi. Bilginiz olsun
tamamdır hocam sağolasın çok iyi oldu hayırlı olsun monitörünüz.

Eyvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyvan
Soranlar için; çok güzel monitör. Asus'un va panelinin yanında cam gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Teknosa monitör iadesinde sorun cıkarabiliyor. Keşke Amazon'da satılsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,166
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom