Bende aynı şeyi farkettim bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?Youtube veya twitch’te görüntü kalitesi aşırı kötü oluyor 1080p izlememe rağmen. Bunun bir çözümü var mı?
Kanka boşa vakit öldürmüş olmazsın biraz ugrasirsin ama elindeki ürün kusurlu olmaz sonrasında.doğru diyorsunuzda çok arada kaldım 11 aralık son talep tarihi.Bir sorun olurmu boşa zaman vakitmi öldürmüş olurum sizce ?
lısınız ama şuan iptal etsem yetiştirir miyim onu bilemed
vs yi hala bekliyorum abiSanırım 200 civarı monitör kullanıp deneyimledim daha senin kadar şu şundan kesin iyidir diyemiyorum ama %100 Emin olduğum şey, yanlış ellerdeki elmas sadece bir taştır sen bu yorumu yazabilmek için Allah’a dualar etmiş gibi davranıyorsun neyse Omen ı da alıp iki cihaza ayar çekip bir VS atayım
Bu fiyata en iyisi bu. Birde hepsiburada ölü piksel felan oldugunda sadece iade talebi olustur. Kabul edıyor. Sonra tekrar al. Şuan bendeki monitörde sorun yok gibi memnunum.arkadaşlar benim masamın yüksekliği 45 cm. üstünde kitaplık rafı var bu monitör sığar mı ? rica etsem birisi yüksekliğini yazabilir mi. birde şuanki fiyatı 4500 TL bu fiyata alınır mı alternatif bir model varmı önerebileceğiniz ? g sync olacak bütçem 5000 TL
Osd ayardan colo temp natural hdryi movie yap iyi olurBende aynı şeyi farkettim bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
Hocam lütfen cevap verir misiniz?Hocam bu ölü piksel mi nerdeyse belli bile olmuyor değişim yapmalı mıyım ?