Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

whisper snow

80+ Silver
ah be gec kalmisim ya cok iyi fiyat bu arada alanlara hayirli olsun

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,758
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Fiyat güzel. Satıcı tarafından iptal edilebilir fiyat ama belli de olmaz.
Alanlara hayırlısı olsun. 1080p kalitesiz monitör fiyatına 2k hızlı tepkimeli monitör aldı alanlar.

Fantastiktürk

80+ Bronze
Fiyat güzel. Satıcı tarafından iptal edilebilir fiyat ama belli de olmaz.
Alanlara hayırlısı olsun. 1080p kalitesiz monitör fiyatına 2k hızlı tepkimeli monitör aldı alanlar.
5000TL'ye gayet kaliteli monitörler var bu arada? 24G4X tüm IPS segmenti değerlendirildiğinde en hızlılar kadar hızlı olmasa da fazlasıyla ve yeterince hızlı. Ayrıca çözünürlük dışında herhangi bir QD olmayan daha yüksek çözünürlük IPS monitörle kapışır çoğunu da alır.

Monitör fiyatları öyle işlemiyor.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Y K
imzamdaki sistemi kasa + monitör olarak 34 bine bugün satacağım, bu monitör iyi denk geldi, am5 sisteme geçme vakti geldi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,758
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
5000TL'ye gayet kaliteli monitörler var bu arada? 24G4X tüm IPS segmenti değerlendirildiğinde en hızlılar kadar hızlı olmasa da fazlasıyla ve yeterince hızlı. Ayrıca çözünürlük dışında herhangi bir QD olmayan daha yüksek çözünürlük IPS monitörle kapışır çoğunu da alır.

Monitör fiyatları öyle işlemiyor.
Piyasalar belli olmuyor. Bazen çok ucuz iyi monitörler elbet geliyor o fiyata da 1080p olsa da.
Yoksa 2K ıps ekran bile var 4999TL'ye.

Attığın monitör de iyi kağıt üstünde. Denemediğim için net bir şey diyemem zaten.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ramazan kaya
Uzun zamandır farklı konular için buraya giriyordum sonunda üye oldum.
Sabahki kampanyadan ürünü alınca buradaki konuyu gördüm ve yazmak istedim.
Henüz kargolanmadı benim sipariş, 1 adet aldım. Fatura düzenlenene kadar ümitlenmeyin.
3 ay önce HB'den Adidas ayakkabı almıştım, normal fiyatı 900-tl idi, bana özel indirimle 790-tl ye geldi. Aldım, fatura düzenlendi, kargoya verildi sonra yoldan geri aldılar hatalı fiyat diye. İtiraz ettim kabul etmediler. Fatura düzenlendiği için THH'ye yazdım, 2 ayda lehime sonuçlandı. Ayakkabıyı bana 790-TL'ye satmayan HB, aynı ayakkabıyı 1600-'ten satıyordu, aldığım fiyata verdiler mecburen, o sırada da ek indirim varmış 400 küsür TL'ye almış oldum.
Kısaca "fatura" düzenlenene kadar fiyat hatası deyip iptal edebiliyorlar, ancak fatura düzenlendiyse THH'den bile kazanılır.
Beklemedeyiz.
dilekçe örneğini atar bilir misiniz ? pm veya konudan

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Mehmet
Hazırlanıyor kısmına geçerse göderilecek demektir, "Sipariş alındı" kısmında hepsiburada iptal edeblir.

ulgoray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Furkan
Eğer hatalı fiyattan iptal edilmezse, harbi büyük fırsat kaçırdım demektir. Alanlara hayırlı olsun.

GirayHan

80+ Platinum
Top Bottom