whisper snow
80+ Silver
ah be gec kalmisim ya cok iyi fiyat bu arada alanlara hayirli olsun
5000TL'ye gayet kaliteli monitörler var bu arada? 24G4X tüm IPS segmenti değerlendirildiğinde en hızlılar kadar hızlı olmasa da fazlasıyla ve yeterince hızlı. Ayrıca çözünürlük dışında herhangi bir QD olmayan daha yüksek çözünürlük IPS monitörle kapışır çoğunu da alır.Fiyat güzel. Satıcı tarafından iptal edilebilir fiyat ama belli de olmaz.
Alanlara hayırlısı olsun. 1080p kalitesiz monitör fiyatına 2k hızlı tepkimeli monitör aldı alanlar.
Piyasalar belli olmuyor. Bazen çok ucuz iyi monitörler elbet geliyor o fiyata da 1080p olsa da.5000TL'ye gayet kaliteli monitörler var bu arada? 24G4X tüm IPS segmenti değerlendirildiğinde en hızlılar kadar hızlı olmasa da fazlasıyla ve yeterince hızlı. Ayrıca çözünürlük dışında herhangi bir QD olmayan daha yüksek çözünürlük IPS monitörle kapışır çoğunu da alır.
Monitör fiyatları öyle işlemiyor.
dilekçe örneğini atar bilir misiniz ? pm veya konudanUzun zamandır farklı konular için buraya giriyordum sonunda üye oldum.
Sabahki kampanyadan ürünü alınca buradaki konuyu gördüm ve yazmak istedim.
Henüz kargolanmadı benim sipariş, 1 adet aldım. Fatura düzenlenene kadar ümitlenmeyin.
3 ay önce HB'den Adidas ayakkabı almıştım, normal fiyatı 900-tl idi, bana özel indirimle 790-tl ye geldi. Aldım, fatura düzenlendi, kargoya verildi sonra yoldan geri aldılar hatalı fiyat diye. İtiraz ettim kabul etmediler. Fatura düzenlendiği için THH'ye yazdım, 2 ayda lehime sonuçlandı. Ayakkabıyı bana 790-TL'ye satmayan HB, aynı ayakkabıyı 1600-'ten satıyordu, aldığım fiyata verdiler mecburen, o sırada da ek indirim varmış 400 küsür TL'ye almış oldum.
Kısaca "fatura" düzenlenene kadar fiyat hatası deyip iptal edebiliyorlar, ancak fatura düzenlendiyse THH'den bile kazanılır.
Beklemedeyiz.
farketmiyor o her türlü iptal olabliliyorHazırlanıyor kısmına geçerse göderilecek demektir, "Sipariş alındı" kısmında hepsiburada iptal edeblir.
Kargodan bile dönebilir. Monitöre dokununcaya kadar bilemeyizHazırlanıyor kısmına geçerse göderilecek demektir, "Sipariş alındı" kısmında hepsiburada iptal edeblir.
Sizde benim gibi 2 dkda bir sipariş ilerlemesine bakiyor musunuz xd
Bir örneği yok aslında, olayı olduğu gibi anlattım, bahsedilen fiyattan istiyorum dedim sadece.dilekçe örneğini atar bilir misiniz ? pm veya konudan