Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
O kadar müşteri hizmetleri ss attınız güven verdiniz bu fiyata hala acaba iptal olur mu sorusu var kafada :D

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Tamda lazımdı sürekli bakıyordum işim olan güne denk geldi nasip değilmiş demek ki

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Piyasalar belli olmuyor. Bazen çok ucuz iyi monitörler elbet geliyor o fiyata da 1080p olsa da.
Yoksa 2K ıps ekran bile var 4999TL'ye.

Attığın monitör de iyi kağıt üstünde. Denemediğim için net bir şey diyemem zaten.
Dediğim gibi hâlâ yanlış düşünüyorsun. IPS monitöre +15K verdiğinde daha iyi görüntü kalitesi alamayabileceğini anladığinda monitörlerin nasıl işlediğini anlarsın.

Tam tersine IPS'ler içinde iyi görüntü kalitesini ucuza elde edebilirsiniz. Ama çözünürlük arttıkça aynı HZ için çok daha fazla para gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Lütfü A
O kadar müşteri hizmetleri ss attınız güven verdiniz bu fiyata hala acaba iptal olur mu sorusu var kafada :D
en kötü kupon mupon verirler herhalde hocam, her türlü kâr. ben kapımdan içeri alıncaya kadar heveslenmiyeceğim, birisi kapıdan döndürdüler yazmış 😀

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K
en kötü kupon mupon verirler herhalde hocam, her türlü kâr. ben kapımdan içeri alıncaya kadar heveslenmiyeceğim, birisi kapıdan döndürdüler yazmış 😀

yok o kadar da değil

GirayHan

80+ Platinum
Dediğim gibi hâlâ yanlış düşünüyorsun. IPS monitöre +15K verdiğinde daha iyi görüntü kalitesi alamayabileceğini anladığinda monitörlerin nasıl işlediğini anlarsın.

Tam tersine IPS'ler içinde iyi görüntü kalitesini ucuza elde edebilirsiniz. Ama çözünürlük arttıkça aynı HZ için çok daha fazla para gerekir.
hocam sen direkt olarak panel kalitesi panel üreticisi önemli marka etiketi değil desen anlayacaklar :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Dediğini tam anlayamadım. Zaten 2k ucuz IPS monitör atmışım linkte.
VA Panel Samsung Panel kullanıyorum.Lakin markası James Donkey. Görüntü kalitesi kötü de değil . Monitörler birçok faktöre göre değerlendirilir. Gerekirse kullanıcı deneyimlerine de bakılır.
Her şey tabii ki para değil o konuda haklısın. Her pahalı monitör illa kaliteli görüntü sunacak diye bir şey yok.

Traylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
uğur ö.
THH de aslında hikaye, 3 yıl önce 14 günlük süre içinde türk telekom ev internet aboneliğimi haklı sebeple fesih ettirdim, bana 2400 lira cayma bedeli cezası geldi, birkaç ay sonra thh ücretin iadesine hükmetti, telekom beni icraya verdi paranın yarısını geri aldılar.
sizin durumunuz farklı biraz. firmaların hukuk büroları sinsilik yapıp size ilamsız icra takibi başlatıyor. taahhütlü tebligat ile bildirim yapıldığı günden itibaren 7 gün içinde icra dairesine gidip yazılı itirazda bulunmazsanız borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz. bana da aynısı olmuştu. hatta ben e devletten öğrendim adıma icra davası olduğunu. tebligat falan yapılmadı ama sisteme yapılmış gibi göstermiş çakallar. 7 günlük süre bitmediği için gidip dilekçe ile böyle bir borcum olmadığını beyan edip icra dosyasına işlettim ve icra takibi durmuş oldu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,723
İsim
Mehmet Aslan
Vay be, ben dün yorgunluktan fosur fosur uyurken forumda neler paylaşılmış :kekw: Neyse param yok zaten alamazdım:kekw: , alanlara hayırlı olsun.:PeepoLeave:

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K
sizin durumunuz farklı biraz. firmaların hukuk büroları sinsilik yapıp size ilamsız icra takibi başlatıyor. taahhütlü tebligat ile bildirim yapıldığı günden itibaren 7 gün içinde icra dairesine gidip yazılı itirazda bulunmazsanız borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz. bana da aynısı olmuştu. hatta ben e devletten öğrendim adıma icra davası olduğunu. tebligat falan yapılmadı ama sisteme yapılmış gibi göstermiş çakallar. 7 günlük süre bitmediği için gidip dilekçe ile böyle bir borcum olmadığını beyan edip icra dosyasına işlettim ve icra takibi durmuş oldu.

Valla herhangi bir yazı yada bilgi gelmedi sms, telefon ile bilgilendirme vb. Doğrudur.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,723
İsim
Mehmet Aslan
Birde bu adama çer çöp indirimi paylaşıyor derler , gelsin onlar paylaşsın böyle indirimi:kekw::kekw: @GirayHan

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Birde bu adama çer çöp indirimi paylaşıyor derler , gelsin onlar paylaşsın böyle indirimi:kekw::kekw: @GirayHan
İmparator falan ama kedi maması indirimi sıcak fırsatlar değil de yurt içi alışverişde olsa fena olmaz aslında

The Ozan

80+
Güçlü bir ekran kartım olsaydı çok üzülürdüm bende alamadım diye. Ama gidipte 4060 ekran kartıma 2K oyuna gücü yetmeyip 1080p oyun oynarsam daha kötü görüntü alicagim için pek üzülmedim açıkçası. En azından 4070 ekran kartım olsaydi fena üzülürdüm alamadım diye.

Top Bottom