Dediğim gibi hâlâ yanlış düşünüyorsun. IPS monitöre +15K verdiğinde daha iyi görüntü kalitesi alamayabileceğini anladığinda monitörlerin nasıl işlediğini anlarsın.Piyasalar belli olmuyor. Bazen çok ucuz iyi monitörler elbet geliyor o fiyata da 1080p olsa da.
Yoksa 2K ıps ekran bile var 4999TL'ye.GAMEBOOSTER GB-2720FQHD 27" 165HZ 1MS IPS QHD 2XHDMI - 2XDP RGB FLAT GAMİNG MONİTÖR
GB-2720FQHD - GAMEBOOSTER GB-2720FQHD 27'' 165HZ 1MS IPS QHD 2XHDMI - 2XDP RGB FLAT GAMİNG MONİTÖRpckolik.com
Attığın monitör de iyi kağıt üstünde. Denemediğim için net bir şey diyemem zaten.
en kötü kupon mupon verirler herhalde hocam, her türlü kâr. ben kapımdan içeri alıncaya kadar heveslenmiyeceğim, birisi kapıdan döndürdüler yazmışO kadar müşteri hizmetleri ss attınız güven verdiniz bu fiyata hala acaba iptal olur mu sorusu var kafada
en kötü kupon mupon verirler herhalde hocam, her türlü kâr. ben kapımdan içeri alıncaya kadar heveslenmiyeceğim, birisi kapıdan döndürdüler yazmış
hocam sen direkt olarak panel kalitesi panel üreticisi önemli marka etiketi değil desen anlayacaklarDediğim gibi hâlâ yanlış düşünüyorsun. IPS monitöre +15K verdiğinde daha iyi görüntü kalitesi alamayabileceğini anladığinda monitörlerin nasıl işlediğini anlarsın.
Tam tersine IPS'ler içinde iyi görüntü kalitesini ucuza elde edebilirsiniz. Ama çözünürlük arttıkça aynı HZ için çok daha fazla para gerekir.
Dediğim gibi hâlâ yanlış düşünüyorsun. IPS monitöre +15K verdiğinde daha iyi görüntü kalitesi alamayabileceğini anladığinda monitörlerin nasıl işlediğini anlarsın.
Tam tersine IPS'ler içinde iyi görüntü kalitesini ucuza elde edebilirsiniz. Ama çözünürlük arttıkça aynı HZ için çok daha fazla para gerekir.
sizin durumunuz farklı biraz. firmaların hukuk büroları sinsilik yapıp size ilamsız icra takibi başlatıyor. taahhütlü tebligat ile bildirim yapıldığı günden itibaren 7 gün içinde icra dairesine gidip yazılı itirazda bulunmazsanız borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz. bana da aynısı olmuştu. hatta ben e devletten öğrendim adıma icra davası olduğunu. tebligat falan yapılmadı ama sisteme yapılmış gibi göstermiş çakallar. 7 günlük süre bitmediği için gidip dilekçe ile böyle bir borcum olmadığını beyan edip icra dosyasına işlettim ve icra takibi durmuş oldu.THH de aslında hikaye, 3 yıl önce 14 günlük süre içinde türk telekom ev internet aboneliğimi haklı sebeple fesih ettirdim, bana 2400 lira cayma bedeli cezası geldi, birkaç ay sonra thh ücretin iadesine hükmetti, telekom beni icraya verdi paranın yarısını geri aldılar.
sizin durumunuz farklı biraz. firmaların hukuk büroları sinsilik yapıp size ilamsız icra takibi başlatıyor. taahhütlü tebligat ile bildirim yapıldığı günden itibaren 7 gün içinde icra dairesine gidip yazılı itirazda bulunmazsanız borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz. bana da aynısı olmuştu. hatta ben e devletten öğrendim adıma icra davası olduğunu. tebligat falan yapılmadı ama sisteme yapılmış gibi göstermiş çakallar. 7 günlük süre bitmediği için gidip dilekçe ile böyle bir borcum olmadığını beyan edip icra dosyasına işlettim ve icra takibi durmuş oldu.
İmparator falan ama kedi maması indirimi sıcak fırsatlar değil de yurt içi alışverişde olsa fena olmaz aslındaBirde bu adama çer çöp indirimi paylaşıyor derler , gelsin onlar paylaşsın böyle indirimi @GirayHan