Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
sinan
Geldiğinde bakarım millet sürekli kötü yorumlar yapıyorsa açmadan geri iadeye gönderirim. Ama youtube de 30q olan modeli gayet güzel ben beğendim. Buda öyledir diye düşünüyorumda bakalım.

Aynı konu altında an itibariyle şu da var.

"Ben teslim aldım, ölü piksel çıkmadı ya da açılmama gibi bir sorun yaşamadım şu anda aktif kullanıyorum."

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yarkın Evyapan
Teslim alan arkadaşlar panel modelini paylaşma şansınız var mı ? Bir araştıralım panelinin kalitesi nasıldır diye

SadeceSeyf

80+ Gold
Terbiyesizlik yapmışsın biraz. Benim param buna yetiyordu bunu aldım. Karşılaştırmlarda da çok iyi sonuçları var diğer monitörlere göre. Ayip yani

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Mehmet
Alan arkadaşlar Freesync veya gsync açıkken overdrive ayarı değiştirebiliyor musunuz?

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Emre
Detaylı bir şekilde inceleyip , fotoğraf atan olursa sevinirim. İnce bir inceleme lazım kendi aramızda en azından alayanlar için

ConquerorXIV

80+ Gold
Terbiyesizlik yapmışsın biraz. Benim param buna yetiyordu bunu aldım. Karşılaştırmlarda da çok iyi sonuçları var diğer monitörlere göre. Ayip yani
Srgb oranı düşük ben tercih etmezdim özellikle indirimde düşünceseyle alındıysa

SadeceSeyf

80+ Gold
Srgb oranı düşük ben tercih etmezdim özellikle indirimde düşünceseyle alındıysa
Hayır dostum. Gamebooster almıştım 5k ya çok kötü olduğunu görünce bunu aldım onu iptal ettim. Bu fiyatlardan yukarıya çıkamıyorum çünkü. He indirim olur tekrardan bu sefer söverşm bunlara

yaman..k

80+ Silver
Hayırlı olsun dostum. Niye malı kötülemeye çalışıyorsunuz ki arkadaşın bütçesi buna yetmiş bunu almış panel filan bana göre çok önemli değil şuan tn panel kullanıyorum gayette işimi görüyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
Hayır dostum. Gamebooster almıştım 5k ya çok kötü olduğunu görünce bunu aldım onu iptal ettim. Bu fiyatlardan yukarıya çıkamıyorum çünkü. He indirim olur tekrardan bu sefer söverşm bunlara
Gamebooster bende almıştım renkleri berbatdı
Max bütçen buysa dencek bir şey yok hayırlı olsun ama alan kendini 1k daha zorlar diye düşünüyorum sonuç olarak indirimden sayılmaz ve o 1k verdiğin paraya değerdi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Y K

Sana katılıyorum dostum. İsteyenin istediğini almakta özgür olduğunu, hadleri dahil bildirmek gerekiyor, kimsenin kimseye müdahale etme hakkı yoktur. Birisi ürün hakkında yorum istiyorsa yorum yapar geçersin. Terbiyesizlik yapmaya gerek yok. Adamın keyfi isterse tüplü monitöre hdmi çevirici bağlar kullanır bu kimseyi ilgilendirmiyor.

Willerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
emre çakmak
Alan arkadaşlar Freesync veya gsync açıkken overdrive ayarı değiştirebiliyor musunuz?
Evet değiştiriliyor. Sadece bazı game modelarında değiştirilmiyor hepsini tek tek denemedim açıkçası. Game Mode : Fps1'de değiştirilmiyordu mesela. Overdrive modları : Off - Level 1 - Level 2 - Level 3 - Level 4 şeklinde. Bunları değiştirince ne işe yarıyo onu anlamadım bu arada :D
1728130837073.png

Top Bottom