Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

fruko.gzz

80+ Silver
muhteşem cumada bu monitör çıksa biIe 8 ya da 8.5 K oIur bana göre.. en az 10K ' Iık monitör sms onayına tıkIamak üzereyim 1 adet sipariş etmek üzereyimm.. kuIIanan ve oIumsuz bir deneyim yaşayan var mı diye son bir kez sormak istiyorum
Ürün TR'de yeni kullanan yok daha

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hakan Arman
Çinli üretici lenovonun bu seride 2 modeli var birisi daha eski üretim olan r27Q30 bu ise R27QE daha yeni çıktı fakat yeni çıkması daha iyi olduğu anlamına gelmez hangi paneli kullandı tam olarak bilemiyoruz fakat amaçlanan q30 modelinden daha uygun fiyatlı satılması ki zaten modelden çıkarılan joystick menü tuşlarından bunu anlıyoruz. 160/180 dolar civarı bir satış fiyatı var yani öyle 11k felan fiyatı yok Öyle 11 di 4.2 ye düştü fiyat yanlıştı iptal ettik diyecek bir durum yok.. Ben de tüketici hakem heyetine gerekli belgelerle başvurumu yaptım bugün karşı tarafın savunması istenmiş bakalım ne sonuç çıkacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Satın aldım yine iptal olacak muhtemelen. Bu fiyat hala bu monitör için anormal düşük ;D Teşekkürler
Düşük felan değil herşeyi abartmayın lütfen

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

fruko.gzz

80+ Silver
Çinli üretici lenovonun bu seride 2 modeli var birisi daha eski üretim olan r27Q30 bu ise R27QE daha yeni çıktı fakat yeni çıkması daha iyi olduğu anlamına gelmez hangi paneli kullandı tam olarak bilemiyoruz fakat amaçlanan q30 modelinden daha uygun fiyatlı satılması ki zaten modelden çıkarılan joystick menü tuşlarından bunu anlıyoruz. 160/180 dolar civarı bir satış fiyatı var yani öyle 11k felan fiyatı yok Öyle 11 di 4.2 ye düştü fiyat yanlıştı iptal ettik diyecek bir durum yok.. Ben de tüketici hakem heyetine gerekli belgelerle başvurumu yaptım bugün karşı tarafın savunması istenmiş bakalım ne sonuç çıkacak.

Hocam bende yaptımda durum güncellemesini nereden görüyoruz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer

Hocam yanlış anlama ama hem tüketici hakem heyetinden bir şey çıkmayacak hem de şu an bu ürün için fiyat ucuz.

ShuraA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cüneyt Günay
Ben daha 2 gün önce 8500e MSI g272qpf E2 almıştım, inanılmaaz bir monitör olmasina rağmen aradaki fiyat farkı yüzünden iadeyi koydum ve bunu almak istiyorum. Komik tarafı ise renk kontrastı dışında bir eksisi yok bu monitörün... Hala konuya şüpheli yaklaşıyorum. İadeyi henüz kargoya vermedim, vazgeçebilirim bile bakacağız.

kepenss

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Mert Can
Bu fiyata çekilir mi ne diyorsunuz? mprt olması felan sıkıntı yaratır mı ? Eksi, artı durumları nedir?

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
nasıl yani, kısacası bu fiyata bundan iyi bulunur mu? mesela 8kya bundan iyi bir şey çıkar mı?
450 nit parlaklik
180hz
2 k monitor
İps
Pivot
Asansor

Soyle birsey var karacumada 9 k ya 240 hz falan denk gelir ama bu fiyst bandinda sanmiyorum

kepenss

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Mert Can
450 nit parlaklik
180hz
2 k monitor
İps
Pivot
Asansor

Soyle birsey var karacumada 9 k ya 240 hz falan denk gelir ama bu fiyst bandinda sanmiyorum
9k 240 hz gelirse çok iyi olur, kararsız kaldım

Top Bottom