osmansumuk
80+
Bu fiyata zaten var ancak 6 taksit olması güzel olmuş alacaklar varsa kaçırmasın.
evet hocam son bir ayda satıştalardan dolayı çoğu laptopun fiyatı arttı.1 bucuk ay once 23 e almıştım
Memnun musunuz? Satıcı GTI bilişim miydi?1 bucuk ay once 23 e almıştım
hocam asus tuf a15 var 4050li versiyonlu. onu veya bunu tercih edebilirsiniz. fiyatları hemen hemen aynı zaten ama asusta sıcaklık sorunu çok fazla.Hocam 12450hx in farkı nedir? Bu segmentte 25kya kadar hangini önerirsiniz?
hocam onu limitleyerek çözüyorlardı sanırım.Battery drain sorunu var onun disinda mukemmel laptop, sadece batarya biraz hızlı bitiyor.
Evet memnunum saticida gti.Hocam 12450hx in farkı nedir? Bu segmentte 25kya kadar hangini önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Memnun musunuz? Satıcı GTI bilişim miydi?
Olabilir bilmiyorumhocam asus tuf a15 var 4050li versiyonlu. onu veya bunu tercih edebilirsiniz. fiyatları hemen hemen aynı zaten ama asusta sıcaklık sorunu çok fazla.
hocam onu limitleyerek çözüyorlardı sanırım.
hocam GTI bilişim satıyor bu modeli genel olarak. sorun çıkarsa amazon güvencesi var zaten diğer türlü n11 ile uğraşılmazHocam 12450hx in farkı nedir? Bu segmentte 25kya kadar hangini önerirsiniz?
Memnun musunuz? Satıcı GTI bilişim miydi?
Bu 45NTSC olması lazım, konudaki laptop %100 srgb özelliğinde.
Alınır mı ? Ram takviyesi ile güclendirilebilir çok aman aman fark olmaz ama uzun vade için önerir misiniz? ?Bu fiyata zaten var ancak 6 taksit olması güzel olmuş alacaklar varsa kaçırmasın.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85V...5-cfec-4d4a-b4dc-d5e239b7affd&aref=5go847LNQb Bu da var ?Bu fiyata zaten var ancak 6 taksit olması güzel olmuş alacaklar varsa kaçırmasın.
Bu fiyat bandında fiyat p. olarak en iyi 3 laptop arasına girer. Ram takviyesi yapılabiliyor ben yaptım, ssd de yükseltebilirsin garanti dışı kalmıyor.Alınır mı ? Ram takviyesi ile güclendirilebilir çok aman aman fark olmaz ama uzun vade için önerir misiniz? ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85V...5-cfec-4d4a-b4dc-d5e239b7affd&aref=5go847LNQb Bu da var ?
Servisten isterseniz 170w adaptörü 230w ile değiştiriyorlar hocam.Battery drain sorunu var onun disinda mukemmel laptop, sadece batarya biraz hızlı bitiyor.