yardımedinss
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhaba, bütçeyi çok arttırmak istemiyorum ama beni uzun yıllar aynı performans ile götürecek güçlü bir laptop istiyorum, bu durumda ilk durak tabii ki Lenovo f/p konusunda rakipsiz olduğunu düşünüyorum, fakat 83dx00cltr nolu modeli almayı düşünüyorum ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor lütfen yardım edin
, mesela 115 watt TPG degerine sahip olması uzun süreli oyunda fps e çok yansır mi yani boost düşüp fps kaybı yapar mı 1-2 saat sonra veya bu modeli en az 4-5 sene kullanabilirmiyim. Konu hakkında detaylı sohbet etmek isterim ,eğer ki bu modeli yada yakın modelleri kullananlar deneyimlerini anlatırsa çok memnun olur . Bu arada anakart probleminden haberim var , bu işlemcide çok yasanmiyormus o iş biraz şansa kaldı artık yapcak bişi yok , sizce 5 k daha fazla verip daha düşük işlemci ama daha yüksek watt li (140) asus tuf daha mantıklı olur mu uzun vadeli kullanım için? NOT : bilgisayar hakkında her şeye bu linkden erişebilirsiniz " https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15AHP9?M=83DX00CLTR "