🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 32.999TL

Pek bir indirim sayılmaz, ara ara bu fiyatlara düşüyor. Ekran kartı watt değeri 105W, ekran ve RAM açısından idare eder. 4000 serisinde kronik bir sorun yoktu hatırladığım kadarıyla bilen arkadaşlar bizi de yeşillendirsin.
Sorunlu seri alınmaz. Sadece rtx5binli loqlara bakın.

Aşırı berbat denemez. Bu bütçede en çok önerilen laptop bu maalesef. Isınma sorunu dışında bildiğim kadarıyla kroniği yok.
Isınma sorunu 75watt Max ekran kartı zaten bunlar başlı başına problem bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana 35k bütçeye iyi bir Laptop o Önerebilir misiniz
Bayağıdır bakmıyorum hocam piyasaya valla riske atarım derseniz loq iyidir bende var 1.5 yıldır daha anakart yemedi ama ne zaman yer yermi yemez mi bilmiyorum işte onun dışı heralde güzel laptop kalmamış piyasada

Isınma sorunu 75watt Max ekran kartı zaten bunlar başlı başına problem bence
165 Hz, %100 sRGB bir model, işlemcisi güçlü ve verimli. Bu fiyat bandında iyi bir şey istiyorsan bazı şeylerden feragat etmen lazım. Gayet alınabilir bi cihaz.

165 Hz, %100 sRGB bir model, işlemcisi güçlü ve verimli. Bu fiyat bandında iyi bir şey istiyorsan bazı şeylerden feragat etmen lazım. Gayet alınabilir bi cihaz.
135watt adaptör, 75 watt ekran kartı, iki Birleşik fan hem 170watt bile bazı 4050 laptoplara yetmezken 135watt 4060i besleyemez. Hep islemcinin gücünü yada ekran kartını kısıp dengelemeye calisicak ben önermiyorum

İndirimler ile biraz daha bütçe konup bence RTX4060 lı bir laptop alınır. 30k altına tercih edilebilir 4050 laptoplar.
Ayrıca LOQ İ5 ve RTX4050 serisi 2 kere aldım ve malesef sorun yaşadım. Batarya konusunda çok kötüydü.
link var mı hocam

Şu Recep'in her dediği şeye inanmayın artık. Sıkıntılı denen modeli 1 yıldır kullanıyorum (i5-12450HX işlemcili olan) ve sorun yaşamadım. LOQ notebooku alıp kullananlar nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ben kendi kullanma şeklimi bu rehberde açıkladım: https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-loq-notebookumu-nasil-kullaniyorum.1166870/
Dostum ne Recep'i ne anlatıyorsun? Redditte kaç tane konu var, lenovonun kendi forumunda kaç konu var? Tiktoktan facebooka kadar her yerde bir çok kullanıcı aynı konudan muzdarip. 30 bin liraya yazı tura atmak gibi bir şey bu laptop. Seninki iyi çıkmış olabilir, mutlu mesut kullan bozulmaz umarım da milleti batağa çekmeyin.

Diğer arkadaşlara da sesleniyorum yok işlemcisi farklı yok şu yeri farklı diye aldanmayın arıza var diye geri bildirimde bulunan kullanıcıların söylediği kasa kodları belli. 12450hx(iax9) de olsa 12600hx(iax9) de 13650hx (irx9) de olsa anakart yanma sorunu var.

Son düzenleme:
Şu Laptop 500 gündür şu fiyatta indirim diye paylaşılıyor bide şaka gibi forum

Onda şu sorun var bunda bu sorun ver bitmiyor 35kya ne alabilirim dostlar yarın almam gerekiyor

Dostum ne Recep'i ne anlatıyorsun? Redditte kaç tane konu var, lenovonun kendi forumunda kaç konu var? Tiktoktan facebooka kadar her yerde bir çok kullanıcı aynı konudan muzdarip. 30 bin liraya yazı tura atmak gibi bir şey bu laptop. Seninki iyi çıkmış olabilir, mutlu mesut kullan bozulmaz umarım da milleti batağa çekmeyin.

Diğer arkadaşlara da sesleniyorum yok işlemcisi farklı yok şu yeri farklı diye aldanmayın arıza var diye geri bildirimde bulunan kullanıcıların söylediği kasa kodları belli. 12450hx(iax9) de olsa 12600hx(iax9) de 13650hx (irx9) de olsa anakart yanma sorunu var.
Son zamanlarda yanma olayı ile ilgili konu açan görünmüyor. Üzerine 4 defa BIOS güncellemesi geldi. Ayrıca videodaki notebbok sahibi notebookun watt değerlerinde değişiklik yapmış. Belki bilmeden aşırı güç kullandırdı. Türkiye'de yanma sorunu olan kişi sayısı çok az.
Ayrıca her markanın her notebookunda bu tip sorunlar oluyor. Hiçbir marka model mükemmel değil. Hiçbirinin sorun çıkmayan bir ürünü yoktur.
Bu her şeyde böyle. Bu zamana kadar aldığını tüm teknolojik ürünler mükemmel şekilde çalışıyor muydu bunu bir düşünün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,317
Üyeler
185,867
Son üye
KyoJhin
Geri