40 k bütçem var Lenovo baya ölvüldü sizce nasıldır daha iyi bir öneriniz var mı?
HP nın işlemcisi ile ekran kalitesi biraz düşük galiba buna göreBen de bu fiyat bandında laptop bakıyorum, özellikler ve fiyatlar birbirine çok yakın
https://app.hb.biz/cObLmZqsu8ar
Dostum oven arkadaslarin bilmedigi bir kac sey var sanirim. Loqlarin malzeme kalitesi iyi degil. Adamlar legion la karistiriyorlar herhalde. Bir de anakart kronik sorunlu. Bu yuzden almamani onerir nitro 16 almani oneririm40 k bütçem var Lenovo baya ölvüldü sizce nasıldır daha iyi bir öneriniz var mı?
Hp victus da cok kotu degil ama bilmeniz gereken bi durumu var. Hp victus fabrika cikisli limitli geliyor, yani islemcisi belirli bir watti asamiyor ve bu da islemcinin gucunu limitlemek demek. Tek iyi yani cihaz ısınmıyor. Onun dısında islemcinizi 1 nesil geriye atiyor ortalama.Ben de bu fiyat bandında laptop bakıyorum, özellikler ve fiyatlar birbirine çok yakın
https://app.hb.biz/cObLmZqsu8ar
Dostum oven arkadaslarin bilmedigi bir kac sey var sanirim. Loqlarin malzeme kalitesi iyi degil. Adamlar legion la karistiriyorlar herhalde. Bir de anakart kronik sorunlu. Bu yuzden almamani onerir nitro 16 almani oneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hp victus da cok kotu degil ama bilmeniz gereken bi durumu var. Hp victus fabrika cikisli limitli geliyor, yani islemcisi belirli bir watti asamiyor ve bu da islemcinin gucunu limitlemek demek. Tek iyi yani cihaz ısınmıyor. Onun dısında islemcinizi 1 nesil geriye atiyor ortalama.
Lenovo LOQa 6 aydır kullanıyorum ve memnunum alınabilir40 k bütçem var Lenovo baya ölvüldü sizce nasıldır daha iyi bir öneriniz var mı?
Alınır hb'nın 1-2 haftada bir yaptığı %5 sepette indirime denk getirilirse şahane olur40 k bütçem var Lenovo baya ölvüldü sizce nasıldır daha iyi bir öneriniz var mı?
Hocam yukarda anakart yanıyor demiş arkadaş bu konuda bilgin var mı?Alınır hb'nın 1-2 haftada bir yaptığı %5 sepette indirime denk getirilirse şahane olur
Hocam bazı modellerinde anakart yanma problemi var evet ama zen4 mimarili anakartların yandığına dair sorunsala denk gelmedim. Loqun bir başka modelinde anakart problemi oldu diye bu bütün loqları kapsamıyor sadece problem olan cihazları kapsıyor. Tabi ki üstüne detaylıca araştırma yapmak lazım ama herhangi bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Birde kasa kalitesinden şikayetçi olmuş ama bence çok büyük bir problem yok. Hatta bence bu fiyat bandında iyi sayılabilecek tasarıma ve kaliteye sahip ben loqların dizaynını soğutmasını vs. beğeniyorum. Ama aklınızda tasarımsal anlamda soru varsa vatan Media Markt vs. gidip kasayı incelemenizde fayda var aklınızda soru işareti kalmasın.Hocam yukarda anakart yanıyor demiş arkadaş bu konuda bilgin var mı?
Teşekkür ederim hocam her konuda baya yardımcı oldun Allah razı olsunHocam bazı modellerinde anakart yanma problemi var evet ama zen4 mimarili anakartların yandığına dair sorunsala denk gelmedim. Loqun bir başka modelinde anakart problemi oldu diye bu bütün loqları kapsamıyor sadece problem olan cihazları kapsıyor. Tabi ki üstüne detaylıca araştırma yapmak lazım ama herhangi bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Birde kasa kalitesinden şikayetçi olmuş ama bence çok büyük bir problem yok. Hatta bence bu fiyat bandında iyi sayılabilecek tasarıma ve kaliteye sahip ben loqların dizaynını soğutmasını vs. beğeniyorum. Ama aklınızda tasarımsal anlamda soru varsa vatan Media Markt vs. gidip kasayı incelemenizde fayda var aklınızda soru işareti kalmasın.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x-4060-full-hd-notebook-fiyati,686859451.htmlHocam bazı modellerinde anakart yanma problemi var evet ama zen4 mimarili anakartların yandığına dair sorunsala denk gelmedim. Loqun bir başka modelinde anakart problemi oldu diye bu bütün loqları kapsamıyor sadece problem olan cihazları kapsıyor. Tabi ki üstüne detaylıca araştırma yapmak lazım ama herhangi bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Birde kasa kalitesinden şikayetçi olmuş ama bence çok büyük bir problem yok. Hatta bence bu fiyat bandında iyi sayılabilecek tasarıma ve kaliteye sahip ben loqların dizaynını soğutmasını vs. beğeniyorum. Ama aklınızda tasarımsal anlamda soru varsa vatan Media Markt vs. gidip kasayı incelemenizde fayda var aklınızda soru işareti kalmasın.
Bugün attığınız modelin 4050 versiyonunu aldım, bence en F/P laptoplardan birisi.https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x-4060-full-hd-notebook-fiyati,686859451.html
Bu model ile diğeri arasında sadece ram farkı mi var 10 k fiyat farkı var da
Ne kadara aldınız hocamBugün attığınız modelin 4050 versiyonunu aldım, bence en F/P laptoplardan birisi.
Ne kadara aldınız hocam