Neler Yeni

Lenovo LOQ battery drain sorunu?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Lenovolar menteşe ve klavye konusunda kötüler. Klavyelerinin kalitesi rezalet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım TUF A15 varken alınmamalı bence. 7735hs 4050 modelini önermiştim
4060 4050 ye her türlü fark atar işlemci performans açısından uçuk farklar yok ikiside memnun eder. Asıl fark ekran kartında daha uzun götürür arkadaşı. Asusun tek avantajı pil süresi onun dışında bir artısı yok

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    9 KB · Hit: 44

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
Lenovo loq 15ıax9 modelini alacağım ama 170 w ile geldiği için battery drain varmış.İnternette araştırdım lenovo yu arayınca 230 w gönderiliyormuş.Bu doğrumu yoksa 170 w ile mi kalacağım?
hocam bende aynı modelden aldım yaklaşık 20 gün oldu içinden 170watt adaptör çıkıyor batarya ile ilgili herhangi bir düşme sorunu olmadı simülatör oynuyorum saatlerce ama bir sorun yok başka oyunlarda deneyip bakacağım ekranda ışık sızması yok pc okulda kullanıyorum şarjı güç tasarrufu ve sessiz kip açıkken uzun süre gidiyor

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
hocam bende aynı modelden aldım yaklaşık 20 gün oldu içinden 170watt adaptör çıkıyor batarya ile ilgili herhangi bir düşme sorunu olmadı simülatör oynuyorum saatlerce ama bir sorun yok başka oyunlarda deneyip bakacağım ekranda ışık sızması yok pc okulda kullanıyorum şarjı güç tasarrufu ve sessiz kip açıkken uzun süre gidiyor
12450hx çok düşük kalıyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
8 ram eklemek zor birşeymi? yani kendim yaparmıyım?
Hocam açıkçası 30k bütçeniz varsa bı 2k daha ekleyip 4060li lenovoyu almanızı tavsiye ederim.Sebepleri olarak 6gb VRAM günümüz oyunlarında yetmiyor oyun oynarken FPS drop yiyorsunuz buda oyun zevkinizi bozabiliyor açıkçası.Asus tufa gelicek olursak gayet iyi bir cihazdır fakat 4050 olması bence 4060li loqu almak için gayet iyi bir sebep.Asus tuftada ısınma problemi var işlemciye limit koymanız gerekebiliyor çoğu oyunda o yüzden benim önerim 4060li loq olur açıkçası.

Hocam bı cyberpunk vs gibi fazla watt çeken oyunlar oynarsanız farkına varırsınız.Bendede 4050li loq var cyberpunkta 2saatte yüzde 5 şarj azalması yaşadım.

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
Hocam açıkçası 30k bütçeniz varsa bı 2k daha ekleyip 4060li lenovoyu almanızı tavsiye ederim.Sebepleri olarak 6gb VRAM günümüz oyunlarında yetmiyor oyun oynarken FPS drop yiyorsunuz buda oyun zevkinizi bozabiliyor açıkçası.Asus tufa gelicek olursak gayet iyi bir cihazdır fakat 4050 olması bence 4060li loqu almak için gayet iyi bir sebep.Asus tuftada ısınma problemi var işlemciye limit koymanız gerekebiliyor çoğu oyunda o yüzden benim önerim 4060li loq olur açıkçası.

Hocam bı cyberpunk vs gibi fazla watt çeken oyunlar oynarsanız farkına varırsınız.Bendede 4050li loq var cyberpunkta 2saatte yüzde 5 şarj azalması yaşadım.
anladım hocam oyunu yükleyip bakıcam

benim asıl pc evde ünide kullanmak için aldım laptobu arada online oyunlar oynuyorum ama çoğunlukla ders ve video izliyorum bir sıkıntı olur mu ileride

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

benim asıl pc evde ünide kullanmak için aldım laptobu arada online oyunlar oynuyorum ama çoğunlukla ders ve video izliyorum bir sıkıntı olur mu ileride
Hocam açıkçası çok yüksek watt gerektiren oyun oynamadiginiz surece problem yok bence dert etmeyin o kadar

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer
Hocam okulda şarjı kaç saat dayanıyor?

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
Hocam okulda şarjı kaç saat dayanıyor?
Hocam tam bir saat veremem ama gün içinde şarjı 1 kere tam dolduruyorum gün boyunca götürüyor ama sürekli kullanmıyorum yetiyor şarjı kullanıma göre değişir

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
Top Bottom