Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo R25I-30 4498 TL 🔥

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
Sen şanssızsın herhalde bende ghosting çıkmadı çok anlayamadım ölü piksel yok zaten tekte işimi hallettim ama ucuza aldım diye de çok uğraştım getirmeleri için
hocam 3. defa yeni ürün geldi, bunda da 5+ ölü piksel var. bu kadar şanssız olamam ya...

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
hocam 3. defa yeni ürün geldi, bunda da 5+ ölü piksel var. bu kadar şanssız olamam ya...

özellikle mi gönderiyorlar sana acaba uğraş diye, valla çok şanssızmışsın

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
Ben de geçenlerde 3799 liraya Lenovo G27C-10 aldım artık 27 inç'e geçmek istedim lakin bu ölü piksel olayı benim pes ettiğim bir olay oldu artık. Aldığım monitörde 3-4 yerde ölü piksel tespit ettim. Hayatım boyunca eski tip monitörleri yok sayarsak 4 kez monitör aldım 3'ünde ölü piksel çıktı.

Kullanım sırasında fark edilmeyecek şekilde olduğu için iade etmedim ama bu ölü piksel, ışık sızması vs. işini koca koca üreticiler nasıl engelleyemiyor hayret ya. Yıl olmuş 2024 hala daha ölü pikselle uğraşıyoruz, monitör iadesi de benim en fazla canımı sıkan iş o monitörü tekrar kutula, iade et, iadenin kabul olup olmayacağı da meçhul. Üstüne kavga dövüş şikayet en nefret ettiğim şeyler.

Monitörü kullanıyorum, standart kullanımda ve oyun oynarken görmediğim bir şeyse eğer hiç iade vs. etmiyorum çünkü yenisini yolluyorlar o da ölü pikselli çıkıyor :kappa:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,725
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries
Top Bottom