Arkadaşlar merhaba, bende indirimden Lenovo R25i-30 monitörü aldım ancak ne yaparsam yapayım 165hz diye yazı çıkıyor. Ayardan kapatıyorum gidiyor bir zaman sonra tekrar çıkıyor. Ve monitörün hoparlörünü nasıl kullanabilirim
Onu sizin kurcalamaniz lazım ki öyle ciksin. Monitörü sıfırlayınArkadaşlar merhaba, bende indirimden Lenovo R25i-30 monitörü aldım ancak ne yaparsam yapayım 165hz diye yazı çıkıyor. Ayardan kapatıyorum gidiyor bir zaman sonra tekrar çıkıyor. Ve monitörün hoparlörünü nasıl kullanabilirim
Sıfırladım o yazı sorunu sıkıntı değilde hoparlörü aktif edemiyorum. Ses ayarlında aygıt yöneticisinde hiçbir yerde çıkmıyorOnu sizin kurcalamaniz lazım ki öyle ciksin. Monitörü sıfırlayın
Driver falan varsa onu kur. En kötü driver booster'a bak..Sıfırladım o yazı sorunu sıkıntı değilde hoparlörü aktif edemiyorum. Ses ayarlında aygıt yöneticisinde hiçbir yerde çıkmıyor
Benim bildiğim masaüstün de sese tikaldiginiz zaman monitörün adı çıkması lazım. Onu seçtiğinizde otomatik açılıyorSıfırladım o yazı sorunu sıkıntı değilde hoparlörü aktif edemiyorum. Ses ayarlında aygıt yöneticisinde hiçbir yerde çıkmıyor
Maalesef hocam ne yaptıysam çıkmıyor. Elimde tv box vardı onu bağladım ses geliyor ancak bilgisayarda olmuyorBenim bildiğim masaüstün de sese tikaldiginiz zaman monitörün adı çıkması lazım. Onu seçtiğinizde otomatik açılıyor
Denedim sonuç aynıDriver falan varsa onu kur. En kötü driver booster'a bak..
Ben masaüstü kullanıyorum hocam. HDMI ile de denedim DP ile denedim ama hâlâ çözemedim. Tüm driverları silip tekrar yükledim ancak sonuç aynı maalesefhoparlör sorunu bende de var acaba hdmı kablosu fark ediyor mu yada laptopun anakartı ile ilgili mi denemediğim şey kalmadı ama çözemedim hoparlör sorununu
Kasasen monitörü kasaya mı bağladın laptopa mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de kasaysa ekran kartın ne
RX 580sen monitörü kasaya mı bağladın laptopa mı
bir de kasaysa ekran kartın ne
knk daha yeni biraz baktım bazı anakartlar sesi ekran kartına harici bir kablo ile veriyormuş bunu bi dene istiyorsan https://www.hepsiburada.com/ethic-e...gVJGuCSBHHDXd_erZYxoCo2wQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsKasa
RX 580
ses olayı anakartla alakalı büyük ihtimal benim laptoptan olan 1 2 kişi gördüm onlarda da ses sorunu varArkadaşlar Monitörü:
Hp victus 7840hs rtx 4060 laptopa Alfais in hdmi 2.1 kablosu ile bağladım.
Hdr aktif
Hoparlörler aktif
165 hz olarak kullanıyorum. 180 hz ye çıkabiliyor.
Bi gsync çalışmıyor. Displayport kablosu lazım.