K k4anff 80+ Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim kaan eken 2 Nisan 2025 #131 selam konuyu hortlatmıs gibi oluyorum ancak bende sipariş verdim ve aklıma takılan bir kaç soru var ışık sızması ne kadar derecede olursa normal hdmi ile 180hz veriyormu kendi yazılımını indirmek şartmı bunları cevaplayabilirmisiniz
selam konuyu hortlatmıs gibi oluyorum ancak bende sipariş verdim ve aklıma takılan bir kaç soru var ışık sızması ne kadar derecede olursa normal hdmi ile 180hz veriyormu kendi yazılımını indirmek şartmı bunları cevaplayabilirmisiniz
focusford 80+ Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 72 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim Yavuz Pazartesi, 19:51 #132 kelomerosan yazmış: Ben sanırım birkaç aydır kullanıyorum monitörle ilgili hiçbir şikayetim yok taş gibi monitör Devamı için tıklayın... monitörün köşelerde boşulk varmı acaba
kelomerosan yazmış: Ben sanırım birkaç aydır kullanıyorum monitörle ilgili hiçbir şikayetim yok taş gibi monitör Devamı için tıklayın... monitörün köşelerde boşulk varmı acaba