Leroxy Ping Tester Çıktı!

1643231351001.png

Üzüldüğüm birkaç nokta var onlardan biri benim testerin bu kadar ilgi görmemesi ikiniciside keşke biraz en azından çizgileri yazım tarzını vs. değiştirseydiniz.
Öncelikle bu konuda özür dilerim. Şu anda hangi oyuna bakarsanız bakın, çoğu oyunda ping değerlerini gösteren ekranlar bu şekilde dizayn ediliyor.
Sizin tasarımınız da gayet güzel olduğundan pek bir değişiklik gereksinimi duymadım. Sizin de v3 ping tool .NET 6.0 gerektirdiğinden olsa gerek pek tutmadı. :(

Tekrardan habersiz iş yaptığım için özür dilerim. İyi Forumlar.

İndirdim ve defender anında trojan diyip sildi, bi bakaydım usta yao.O2
Güven konusunda çoğu kullanıcı durumu belirtti zaten. Ek olarak bazı anti-virüs programları "sunuculara request gönderdiği" nedeniyle programı Trojan olarak algıladığı için bazı kişilerde açılmıyordu veya uyarı veriyordu.
Drive'da .bat şeklinde dosyayı güncelledim. Güven sorununuz olmasın.

Güven konusunda çoğu kullanıcı durumu belirtti zaten. Ek olarak bazı anti-virüs programları "sunuculara request gönderdiği" nedeniyle programı Trojan olarak algıladığı için bazı kişilerde açılmıyordu veya uyarı veriyordu.
Yanlış anlaşılmasın güven sorunum yok sadece defender'ın engellediğini belirtmek istedim:D

🤦🏻‍♂️
ben hayata güvenemedim. 🥲

teşekkürler hocam bugün gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,894
Üyeler
195,485
Son üye
dinjerius