Öncelikle bu konuda özür dilerim. Şu anda hangi oyuna bakarsanız bakın, çoğu oyunda ping değerlerini gösteren ekranlar bu şekilde dizayn ediliyor.Üzüldüğüm birkaç nokta var onlardan biri benim testerin bu kadar ilgi görmemesi ikiniciside keşke biraz en azından çizgileri yazım tarzını vs. değiştirseydiniz.
Alıntıyı görüntüle
ALOOOOOOOOOO (!)
İndirdim ve defender anında trojan diyip sildi, bi bakaydım usta ya
Güven konusunda çoğu kullanıcı durumu belirtti zaten. Ek olarak bazı anti-virüs programları "sunuculara request gönderdiği" nedeniyle programı Trojan olarak algıladığı için bazı kişilerde açılmıyordu veya uyarı veriyordu.Güvenemedim.
Yanlış anlaşılmasın güven sorunum yok sadece defender'ın engellediğini belirtmek istedimGüven konusunda çoğu kullanıcı durumu belirtti zaten. Ek olarak bazı anti-virüs programları "sunuculara request gönderdiği" nedeniyle programı Trojan olarak algıladığı için bazı kişilerde açılmıyordu veya uyarı veriyordu.
Drive'da .bat şeklinde dosyayı güncelledim. Güven sorununuz olmasın.
Güven konusunda çoğu kullanıcı durumu belirtti zaten. Ek olarak bazı anti-virüs programları "sunuculara request gönderdiği" nedeniyle programı Trojan olarak algıladığı için bazı kişilerde açılmıyordu veya uyarı veriyordu.
Drive'da .bat şeklinde dosyayı güncelledim. Güven sorununuz olmasın.