Bir sıkıntı olmalı .Eğer yoksa 1k ya hemen al.Fake 1050 ti olmasinMerhaba letgoda bir ilan gördüm.GTX 1050ti'ı 1000tlye satıyor garantiden yeni gelmiş sıfırı ile değiştirilmiş 4 ay garantisi var fakat fiyatı piyasa fiyatının fazla altında sizce alınır mı ?
O paraya dolandırıcı olabilir.Merhaba letgoda bir ilan gördüm.GTX 1050ti'ı 1000tlye satıyor garantiden yeni gelmiş sıfırı ile değiştirilmiş 4 ay garantisi var fakat fiyatı piyasa fiyatının fazla altında sizce alınır mı ?
hocam iyi demişsinizde sıfırı 2.4k ya bulunabiliyorO paraya vermezler, uzak dur.
Ama piyasası bu degilhocam iyi demişsinizde sıfırı 2.4k ya bulunabiliyor
Valla dostum bilmiyorum ki Abdullah abinin bir videosunda ekran kartının fake olup olmadığını gösteren bir program vardı onu yükletip ss mi göndertsem bilemedim.Bir sıkıntı olmalı .Eğer yoksa 1k ya hemen al.Fake 1050 ti olmasin
MİNİNG YAPMIŞTIR ADAM ALMA BENCEMerhaba letgoda bir ilan gördüm.GTX 1050ti'ı 1000tlye satıyor garantiden yeni gelmiş sıfırı ile değiştirilmiş 4 ay garantisi var fakat fiyatı piyasa fiyatının fazla altında sizce alınır mı ?
Bilmiyorum dostum kutusu cdsi falan fotoğrafta ekli fakat bu zamanda herşeyi kopyalıyorlar.1000tl mi bi ara r7 240 ı 1000tl ye görmüştüm dikkat et fake gpu olması yüksek ama adam piyasadan anlamıyor da olabilir o zaman kap![]()
Ortalıkta birsüru 1050ti resmi var kutulu vs dikkat et sonuçta kart eskidiBilmiyorum dostum kutusu cdsi falan fotoğrafta ekli fakat bu zamanda herşeyi kopyalıyorlar.