Nasıl yani
Bazı günler günde 6 saate çıkıyor ama hergün gelmiyor bu istekkolaylık zorluk derecesine göre puanlar değişse de yüzdelikler çok oynamaz ben de senin gibiydim çok istek yoktu ha senden biraz daha fazla çalışıyordum ama dişini sık dostum iyi liselere yerleştiğinde ortam biraz daha iyi, dediğin olay çok normal ama dediğim gibi şimdi hedefe asılman sana yarar
Hocam olur öyle bazen de kafa dağıtmalık dersler çalış din inkılap vsBazı günler günde 6 saate çıkıyor ama hergün gelmiyor bu istek
obp yuksekse lgs ye gırmeye gerek bıle yok tabı lıseden lıseye degısır cevrende ıyı bır obp ıle alan lıse varsa onu hedefleMerhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.
birçok liseye ortalama ile giriliyo yazılılarını yüksek tutsan yeter hedefini fen lisesi veya nitelikli bir lise olarak seçmezsen tabi ki..Merhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.
500 tam puan 90 soru hedefin 465 eğer verimli ve sürekli çalışmazsan hedefini unutman gerekir bunu aklından çıkarma çalışmaya başlarsın