LG 24GN650-B - VS XG2405

Hangisi

Şuan LG 24GN650-B kullanıyorum renk kalitesi felan süper. Zaten kendisi panel üreticisi. (Suanki televizyonum da LG) bana kalırsa ekranla alakalı bir şey alıyorsan LG ye güvenebilirsin. Kod yazıyorsan pivot özelliği felan da var sana rahatlık sağlar

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
3 aydır iade talebim değerlendiriyor.
keşke alırken biraz araştırsaydın knk şikayetvarda iade sorununu herkes çekiyor böyle mağazalarda sadece adı var buranın ben incehesaptan aldım 1 haftada iade ettim

keşke alırken biraz araştırsaydın knk şikayetvarda iade sorununu herkes çekiyor böyle mağazalarda sadece adı var buranın ben incehesaptan aldım 1 haftada iade ettim
Biliyorum zaten rezalet bir firma olduğunu iade alırlar dediğin için söyledim.

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
24gn650 hem fiyat hemde tip olarak çok güzel hoşuma gidiyor ama renk konusunda ben şüpheye düştüm acaba burda yanına koyulan tn aşırı mı kaliteli bişey yoksa lg mi çok geride bilemedim
1620357349483.png

vs nin sade oluşu daha bi hoşuma gitti ama bilemedim hala kararsizim

Şuan LG 24GN650-B kullanıyorum renk kalitesi felan süper. Zaten kendisi panel üreticisi. (Suanki televizyonum da LG) bana kalırsa ekranla alakalı bir şey alıyorsan LG ye güvenebilirsin. Kod yazıyorsan pivot özelliği felan da var sana rahatlık sağlar
Sadece oyun oynayan birine önerir misin ?

Geri